ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βάζει τους όρους του

Βάζει τους όρους του

Ο Αρης θέλει να ενισχυθεί και οι προϋποθέσεις είναι συγκεκριμένες

 

Ειλημμένη είναι η απόφαση ενίσχυσης, κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Αρης αναζητά παίκτες σε άμυνα, κέντρο και επίθεση και οι υπεύθυνοι για τις… υπογραφές έχουν ήδη βάλει τους όρους τους, ώστε οι επιλογές να θεωρηθούν επιτυχημένες και η «Μ» τούς παραθέτει.

 

Το πρώτο κριτήριο έχει να κάνει με την ποιότητα. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία θα «κολλήσουν» με το υπάρχον ρόστερ, ώστε να μη διαταραχθούν οι αγωνιστικές ισορροπίες. Εκτός από ποιότητα, οι… υποψήφιοι πρέπει να έχουν προσιτό κασέ. Δύσκολο «πακέτο», αλλά στην Αλκμήνης θα εξαντλήσουν τα περιθώρια. Επίσης, οι προσθήκες δεν θα γίνουν με ορίζοντα καλοκαιριού, αλλά Super League, ώστε να αποτελέσουν βάση και για την επόμενη σεζόν. Στα παραπάνω, προσθέστε και μία ακόμα παράμετρο, που είναι η αγωνιστική ετοιμότητα. Προβάδισμα έχουν ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από ομάδες, αλλά δεν είχαν και πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, για να μην έρθουν δηλαδή «μπουκωμένοι».

 

Σενάριο με Παπάζογλου

 

Πληροφορίες της «Μ» ανέφεραν πως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν κρούση στην πλευρά του Σάκη Παπάζογλου, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του Αρη. Ο υψηλόσωμος φορ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Νορβηγία με την Ααλεσούντ, ωστόσο ανήκει στο δυναμικό της βελγικής Κορτράικ. Ο ίδιος είναι θετικός σε πιθανή επιστροφή, αλλά σύμφωνα με το περιβάλλον του δεν έχει δεχθεί όχληση από τους ανθρώπους της ομάδας.

 

 

 

 
X