ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βάζει δύσκολα ο Ντιγκινί στον κόουτς

Βάζει δύσκολα ο Ντιγκινί στον κόουτς

Πώς διαχειρίζεται την απουσία του Γάλλου ο Σάββας Παντελίδης

 

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Νικολά Ντιγκινί στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Ατρόμητο. Ο Γάλλος επιθετικός ταλαιπωρείται από σφίξιμο στη γάμπα και έχει ήδη  χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας, οπότε η πλάστιγγα στη ζυγαριά, για να συμμετάσχει ή όχι στα πλάνα τού Σάββα Παντελίδη, δεν γέρνει υπέρ του.

 

Η απουσία του βάζει δύσκολα στον 53χρονο προπονητή. Διότι οι δρόμοι που έχει να επιλέξει είναι δύο. Ή θα πάει στη δοκιμασμένη επιλογή του Μαρτίνες πίσω από τον φορ, ή θα αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα παρατάξει τον Αρη με ένα εξάρι και δύο εσωτερικά χαφ (σ.σ. 4-3-3), διάταξη που χρησιμοποίησε στα μέσα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

 

Οι δύο σίγουροι σε αυτή την επιλογή είναι ο Μπάσα με τον Σιώπη και για το αριστερό εσωτερικό χαφ θα επιλέξει εκ των Ματίγια, Μαρτίνες, Κολάσο. Εχει τις επιλογές, αλλά αυτό που τον προβληματίζει είναι το ενδεχόμενο να χάσει σε μαρκαρίσματα. Και μάλιστα κόντρα σ’ ένα αντίπαλο που θα χρειαστούν τα τρεξίματα και θα δοθεί μεγάλη μάχη στο κέντρο.  

  

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (7/12)

X