ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βασιλειάδης, Μπάνε, Πάντελιτς και η ατάκα για τους πρωταθλητές

Βασιλειάδης, Μπάνε, Πάντελιτς και η ατάκα για τους πρωταθλητές

Καλό το κλίμα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ανακοίνωσης της συνυποψηφιότητας της Ελλάδας για το Euro 2028 και το Μουντιάλ του 2030

Το μήνυμα της συνεργασίας στα Βαλκάνια έστειλαν Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία στην υπογραφή του μνημονίου υποψηφιότητας των τεσσάρων χωρών για τη διοργάνωση του Euro 2028 και Μουντιάλ 2030. 

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αλλά και την αισιοδοξία του πως η συνδιοργάνωση θα δώσει αέρα ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή. Μεταξύ της αντιπροσωπείας της Σερβίας πάντως ήταν και ο γνωστός μας από τη θητεία του σε Ηρακλή και Ολυμπιακό Μάρκο Πάντελιτς, που είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Υφυπουργό και  φωτογραφήθηκε στο φακό του metrosport.gr. 

 

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΕΑ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, που είχε επίσης θερμή συνομιλία με τη σέρβικη αντιπροσωπεία. Ο Γιώργος Βασιλειάδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Θεσσαλονίκη θα βγει ιδιαίτερα ωφελημένη από την πιθανή διοργάνωση (αν θα την αναλάβουμε θα το μάθουμε πάντως το 2022) με έργα υποδομής, ενώ στο τέλος σε ερώτημα για το «εσωτεερικό» και το αν θα βοηθήσει στην αλλαγή νοοτροπίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Υφυπουργός τόνισε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα θα βοηθήσει. Πρέπει να καταλάβουν και οι παράγοντες των ομάδων ότι δεν μπορούμε κάθε χρόνο να έχουμε δέκα πρωταθλητές, αλλά μόνο έναν». 

 

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην συνέντευξη Τύπου

X