ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο βασικός κορμός και... η ενίσχυση του Απόλλωνα

Ο βασικός κορμός και... η ενίσχυση του Απόλλωνα

Ποιοι αναμένεται να μείνουν και για ποιους υπάρχουν ερωτηματικά ακόμη εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν

Ο βασικός κορμός του Απόλλωνα Πόντου και γενικότερα οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη πέρασαν δύσκολη χρονιά, ειδικά το περσινό καλοκαίρι.

 

Εκαναν τεράστια υπομονή και περίμεναν αρκετοί μέχρι το τέλος. Παίκτες όπως οι Γεωργιάδης, Γιάννης Καλαϊτζίδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς (εφόσον πάρει την απόφαση να συνεχίσει ακόμη έναν χρόνο στην ενεργό δράση), Καλογέρης, Κυβελίδης, αλλά και οι Χασομέρης, Πουρτουλίδης, οι οποίοι συμμετείχαν στην προσπάθεια με επιτυχία, όπως φυσικά και ο Μπρίτο, μπορούν να αποτελέσουν εκ νέου τον βασικό κορμό.

 

Ο Απόλλων έχει και νέα παιδιά στο ρόστερ, όπως είναι οι Κύρκου, Δαμουλάκης, Δαλιανόπουλος και Λουφάκης. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Σουντουρά, ενώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ζητήματα με παίκτες, όπως οι Πολίτης, Θεοδωρόπουλος, Πάτας, Τσουμάνης, Θεολόγου και Δημητριάδης. 

 

Οσο για τον Μάικλ Ολαϊτάν; Επίσης, σημαντικό κεφάλαιο για τον Απόλλωνα, κάτι που αποδείχθηκε από την έλευση του και έπειτα, όταν βοήθησε στην αγωνιστική άνοδο του Απόλλωνα. Και μετά, είναι φυσικά οι μεταγραφές, οι οποίες θα καλύψουν τα όποια κενά θα δημιουργηθούν. 

 

X