ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Βασική μας επιλογή ο Κουλούρης, έχει όλες τις προϋποθέσεις» (audio)

«Βασική μας επιλογή ο Κουλούρης, έχει όλες τις προϋποθέσεις» (audio)

Ξεκάθαρη η επιθυμία του Ατρομήτου να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ τους Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ομάδας του να αποκτήσει τον Ευθύμη Κουλούρη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου διατράνωσε για άλλη μια φορά την επιθυμία της περιστεριώτικης ΠΑΕ να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά ο δανεισμός του Δημήτρη Χατζηισαΐα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις συζητήσεις με αντικείμενο τον δανεισμό του Κουλούρη στον Ατρόμητο: «Είμαστε σε επικοινωνία τόσο με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά και με την πλευρά του παίκτη. Είναι ο βασικός μας στόχος για την επιθετική γραμμή. Εκτός από τα αγωνιστικά προσόντα που αναμφίβολα έχει, θέλουμε και παίκτες με κίνητρο και φιλοδοξίες. Οπότε ο Κουλούρης έχει όλες τις προϋποθέσεις και επιθυμούμε να ενταχθεί στο ρόστερ. Δεν είναι εύκολο, ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση επιθετικών. Μέχρι και τώρα δεν έκλεισε κάτι, επομένως, δεν είναι τόσο εύκολο να απεμπλακεί ο παίκτης άμεσα».

 

Για το αν υπάρχει συμφωνία με την πλευρά του παίκτη: «Την πρώτη επαφή την κάναμε με τον ΠΑΟΚ. Οφείλαμε να ξεκινήσουμε έτσι τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα μιλήσαμε με την πλευρά παίκτη. Τόσο εγώ όσο και ο προπονητής μιλήσαμε με τον ίδιο τον παίκτη και καταλάβαμε ότι είναι πολύ θετικός στο να έρθει στον Ατρόμητο. Για εμάς είναι βασικό αυτό».

 

Για το αν ο Ατρόμητος έχει βάλει διορία στον ΠΑΟΚ ως το Σαββατοκύριακο προκειμένου να τελειώσει το θέμα με τον Κουλούρη: «Δεν έχουμε χρονικά περιθώρια. Χθες ξεκινήσαμε προετοιμασία και σε ένα μήνα δίνουμε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Είναι ο πρώτος μας στόχος ο Κουλούρης, όμως, αν καθυστερήσουμε πολύ μπορεί να χαθούν και δύο ακόμη περιπτώσεις που έχουμε καταλήξει. Μέχρι Παρασκευή, Σάββατο πρέπει να έχουμε τελειώσει. Αλλιώς θα ενεργοποιήσουμε το plan b. Δεν θέλουμε να πιέσουμε καταστάσεις, όμως, έχουμε κι εμείς τον προγραμματισμό μας».

 

Για το ποιον εκ των Χατζηισαΐα, Μιχόγεβιτς προτιμά ο Ατρόμητος για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής: «Έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας. Η επιλογή μας είναι ο Χατζηισαΐας. Είναι ένα παιδί που προσέφερε πολλά στον Ατρόμητο, και εμείς του δώσαμε αρκετά για να εξελιχθεί. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή του. Ο προπονητής τον θέλει. Η επιλογή μας είναι ο Χατζηισαΐας. Ο Δημήτρης είναι σε συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να γίνει ο δανεισμός του και στο τέλος της χρονιάς ο παίκτης να μείνει ελεύθερος. Πρώτα πρέπει να συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και μετά να μπούμε σε συζητήσεις για τον δανεισμό του. Τις επόμενες ημέρες πιστεύω ότι θα τελειώσει το θέμα του νέου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ και θα μπορέσουμε να μπούμε σε ουσιαστικές συζητήσεις».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Αγγελόπουλος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X