ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βαρούχας για Τριτσώνη: «Θα κριθεί από τις πράξεις του» (audio)

Βαρούχας για Τριτσώνη: «Θα κριθεί από τις πράξεις του» (audio)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στο Metropolis 95.5 και σχολίασε την επιλογή του Σταύρου Τριτσώνη για τη θέση του αρχιδιαιτητή.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας και αναφέρθηκε στην επιλογή των Σταύρου Τριτσώνη, Μιχάλη Κουκουλάκη για μέλη της νέας ΚΕΔ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Και ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης είναι μορφωμένα παιδιά. Αν έκαναν λάθη το αφήνουμε παραπίσω. Τους λείπει, βεβαίως, η εμπειρία, αλλά κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος. Έχουμε ξύσει τον πάτο του βαρελιού, χρειάζεται υπομονή και θα δούμε πώς θα πάμε στην πορεία. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ξέρω τους ανθρώπους, το θέμα απλώς είναι ότι δεν έχουν την εμπειρία. Οι πράξεις θα δείξουν αν σωστά τους έγινε η τιμή να τους επιλέξουν».

 

Για το χέρι Μανιάτη στον τελικό Κυπέλλου το 2013 που ήταν βοηθός γραμμής ο Τριτσώνης: «Όλοι οι διαιτητές κάνουν λάθη, όμως, αυτό δεν είναι ανασταλτικός παράγων για να κρίνουμε το έργο ενός διαιτητή ως αρχιδιαιτητής. Δεν είναι μόνο οι ορισμοί και οι πίνακες. Υπάρχουν και άλλα θέματα στη διαιτησία. Φερ’ ειπείν οι διαιτητές Τρικάλων που μένουν στην Αθήνα κ.α.. Να έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, οι πράξεις τους θα δείξουν αν ήταν σωστή επιλογή τους ή όχι. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, άλλωστε. Το Πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει, η Nova γκρινιάζει, οι ομάδες χρειάζονται έσοδα».

 

Ακούστε όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X