ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Βαρίδιο» για τον Ηρακλή είναι πλέον ο Παπαδόπουλος

«Βαρίδιο» για τον Ηρακλή είναι πλέον ο Παπαδόπουλος

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο κ. Παπαδόπουλος βρίσκεται σε σύγχυση κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους «κυανολεύκους»

Oι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή απείχαν χθες, για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες, από την προπόνηση. Αυτή ήταν η ελάχιστη αντίδραση μπροστά στην αδιαφορία του Θανάση Παπαδόπουλου, απέναντι στα τεράστιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχει προς τους ποδοσφαιριστές των “κυανολεύκων”.

 

Οι τελευταίοι βλέποντας την ψυχρότητα με την οποία ο κ. Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει το θέμα Λουκίνα, το οποίο απειλεί με υποβιβασμό τον Ηρακλή λόγω αφαίρεσης βαθμών, διαισθάνονται το κίνδυνο που διατρέχουν να χάσουν χρήματα από τις φετινές τους συμφωνίες με την ΠΑΕ.

 

Την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Βόλο οι ποδοσφαιριστές έκαναν καλά τη δουλειά τους και ο Ηρακλής θέλει νίκη στον Πλατανιά την τελευταία αγωνιστική ώστε να κοιμάται βαθμολογικά ήσυχος.

 

Παρ’ όλα αυτά ο κ. Παπαδόπουλος περί άλλων τυρβάζει. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α. στο κομβικότερο χρονικό σημείο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

 

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να κάνουν Πάσχα χωρίς να τους έχει καταβληθεί ούτε το Δώρο, με τη χθεσινή τους κίνηση προσπάθησαν να στείλουν ακόμη ένα μήνυμα μήπως και ευαισθητοποιήσουν ή τον μεγαλομέτοχο ή κάποιους ανθρώπους από την ευρύτερη οικογένεια του Ηρακλή.

 

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξουν αντανακλαστικά μπροστά στον τεράστιο κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι “κυανόλευκοι”.

 

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο κ. Παπαδόπουλος βρίσκεται σε σύγχυση κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους “κυανόλευκους”. Γιατί ένας παράγοντας που δεν έχει καθαρή σκέψη αποτελεί το μεγαλύτερο βαρίδιο για μία ομάδα και το πιθανότερο είναι να την τραβήξει μαζί του στον πάτο.

 

 

FOCUS

Είναι αλήθεια ότι ο κ. Γουλιέλμος χτύπησε την πόρτα της “ιεράς αγελάδας” του Αρη, από την οποία ζήτησε 50.000 ευρώ; Κι ότι η απάντηση που εισέπραξε από τον πρώην παράγοντα του μπάσκετ ήταν θετική, αλλά με τον όρο να βάλει στο δ.σ. έναν πρώην πρόεδρο κι έναν τυπάκο ο οποίος έχει “καμένο” το μυαλό του, πλησιάζει στα δεύτερα “ηντα” και αυτοαναγορεύεται σε τιμητή του Αρη;

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X