ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Βαριά η φανέλα του Ηρακλή, φάνηκε η δίψα του κόσμου» (aud)

«Βαριά η φανέλα του Ηρακλή, φάνηκε η δίψα του κόσμου» (aud)

Θεόδωρος Δρακόπουλος και Κώστας Μέξας στο Metropolis 95.5 για την άνοδο του Ηρακλή στη Basket League.

Οι αρχιτέκτονες της ανόδου του Ηρακλή στη Basket League, ο διοικητικός ηγέτης Θεόδωρος Δρακόπουλος και ο προπονητής Κώστας Μέξας φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκαν στη μεγάλη επιτυχία της επιστροφής των «κυανολεύκων» στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος τόνισε πως οι «κυανόλευκοι» έχουν όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσουν και στο μεγάλο σαλόνι του ελληνικού μπάσκετ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην ποδοσφαιρική ομάδα αναδεικνύοντας τη λύση του ΑΦΜ της ΠΑΕ του Ρέμου.

 

«Στον Ηρακλή ή στο... NBA

 

Ερωτηθείς αρχικά για τη συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Μέξα και αν αυτός θα παραμείνει στον Ηρακλή απάντησε: «Έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Αν δεν έχει κάποια προσφορά από το... NBA, θα μείνει», ενώ για την επόμενη χρονιά υπογράμμισε:

 

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Να δούμε πώς θα οργανώσουμε το μπάτζετ μας. Μου αρέσει το σκεπτικό του κόουτς και γι' αυτό ευτυχισμένος από τη συνεργασία μας. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Είναι η πρώτη σεζόν μετά από χρόνια που ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε τόσο νωρίς».

 

«Με το ΑΦΜ Ρέμου στην Α' Εθνική»

 

Όσο για την ποδοσφαιρική ομάδα; «Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να παίξει με κάποιο άλλο ΑΦΜ. Με 5-6 εκ. χρέη είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς τις άλλες ομάδες και να φτάσεις στον στόχο της ανόδου στην Α' Εθνική. Υπάρχει μια λύση που μπορεί να φαντάζει μακρινή για όλους. Το να κυνηγήσει την άνοδο στην Α' Εθνική μέσω του ΑΦΜ της ΠΑΕ του Ρέμου, επειδή μας έριξαν άδικα παράνομα. Να κάνει μια αγωγή, να διεκδικήσει οικονομική αποζημίωση και να απαιτήσει να παίξει ο Ηρακλής στην Α' Εθνική», κατέληξε.

 

«Κώδικες επικοινωνίας με τον πρόεδρο, παρακαταθήκη η δίψα του κόσμου»

 

Από την πλευρά του ο προπονητής Κώστας Μέξας σημείωσε: «Μετά από οκτώ χρόνια ο μπασκετικός Ηρακλής επιστρέφει εκεί που ανήκει. Ο Ηρακλής έχει βαριά φανέλα. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έδωσαν χαρά στον κόσμο, σε δύσκολες περιόδους για τον σύλλογο. Φάνηκε η δίψα του κόσμου την Τετάρτη (22/5) στο Ιβανώφειο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον κόσμο, να τον κρατήσουμε ζεστό για να πάμε μπροστά τα επόμενα χρόνια και να πετύχουμε», ενώ για τη συνεργασία του με τον Θεόδωρο Δρακόπουλο σχολίασε:

 

«Βρίσκουμε κώδικες επικοινωνίας με τον πρόεδρο με στόχο να κάνουμε συνεχή βήματα προς τα μπροστά».

 

X