ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βαρέλα: «Πρώτα ο ΠΑΟΚ»

Βαρέλα: «Πρώτα ο ΠΑΟΚ»

Ασφυκτικό πρέσινγκ από Αντάλιασπορ και άλλες προτάσεις στα χέρια του Βαρέλα, όμως, ο Αφρικανός αμυντικός είναι ξεκάθαρος…

Όσο ο Φερνάντο Βαρέλα παραμένει χωρίς συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι, αποτελεί πολύ ελκυστική περίπτωση για πολλές ευρωπαϊκές - και όχι μόνο - ομάδες. Οι 111 συμμετοχές του και τα 5 γκολ που έχει σημειώσει με τον ΠΑΟΚ δεν περνούν απαρατήρητα και δικαιολογούν την επιμονή ομάδων όπως η Αντάλιασπορ στο να ψάχνουν τη συνεργασία μαζί του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ”, εδώ και λίγες μέρες, η τουρκική ομάδα επιχείρησε νέο μπάσιμο, κάνοντας νέα κρούση με άκρως δελεαστική πρόταση στον 31χρονο στόπερ. Αύξησε έτσι την πίεση προς τον ίδιο, την ώρα που η πλευρά Βαρέλα έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια της.

 

Η κίνηση είναι σε γνώση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που έχουν εντατικοποιήσει τις επαφές μαζί του και η αλήθεια είναι ότι έχει καταγραφεί πρόοδος. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο, ενώ έχει μειωθεί η διαφορά στο οικονομικό (ο ΠΑΟΚ προσφέρει περίπου 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως με τα μπόνους και ο παίκτης αρχικά ζητούσε 1,5 εκατομμύριο).

 

Ωστόσο, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης δείχνει ξεκάθαρη διάθεση να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να συζητήσει για άλλες λύσεις, σεβόμενος την πολύ στενή σχέση που έχει με Σαββίδη και Λουτσέσκου. “Πρώτα ο ΠΑΟΚ” είναι το μήνυμα που στέλνει σε κάθε ενδιαφερόμενο κι αυτό δημιουργεί την αισιοδοξία ότι τελικά θα τα βρει με τον ΠΑΟΚ. Πιθανόν αυτό θα συμβεί στο διάστημα της διακοπή του Πρωταθλήματος κι αφού επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου.

X