ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βαλαώρας: «Εάν ο ΠΑΟΚ έχει στελέχη όπως ο Γκαρσία θα πάει μπροστά»

Βαλαώρας: «Εάν ο ΠΑΟΚ έχει στελέχη όπως ο Γκαρσία θα πάει μπροστά»

Ο βετεράνος άσος της Λάρισας μίλησε για την εθνική ομάδα, το πρωτάθλημα και την ανάδειξη των νέων στο Metropolis 95,5

Προσπάθεια αξιοποίησης των ταλέντων θα πρέπει να κάνουν οι ομάδες σύμφωνα με τον Γιάννη Βαλαώρα.

 

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Λάρισας μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι όλες οι ομάδες οφείλουν να κοιτάξουν τις ομάδες under 20 και να προωθήσουν τα ταλέντα που υπάρχουν εκεί.

 

Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ένας καλός και σοβαρός προπονητής και ο ΠΑΟΚ με στελέχη όπως αυτό θα πάει μπροστά.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για την κοιλιά της Εθνικής και την προσπάθεια του Σκίμπε: «Θέλω η Εθνική να παίζει πρωτοποριακό ποδόσφαιρο, να δείξει ότι υπάρχει και στην Ελλάδα ποδόσφαιρο, γιατί είναι λίγοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν στις ομάδες ενώ υπάρχει αρκετό μέλλον και καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι θα καλέσει τους καλύτερους».

 

Για την επιλογή του Ολυμπιακού να προωθήσει τους μικρούς: «Αυτό είναι ευχάριστο. Δεν φτάνει μόνο ο Ολυμπιακός όμως, πρέπει και οι άλλες ομάδες να κοιτάξουν τις under 20 γιατί υπάρχουν ταλέντα και αρκετοί μπορούν να προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα. Ένα έμπειρο μάτι μπορεί να δει ένα καλό πιτσιρίκο. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Άρης έχουν μάτια. Ο Γκαρσία είναι ένας καλός κόουτς. Ο Βούζας έκανε πολύ καλή δουλειά. Αυτά τα παιδάκια εάν το δουλέψουν μπορούν να γίνουν ο νέος Μαύρος, Βαλαώρας, Καραπιάλης. Ωστόσο, πρέπει να τα προσέξουν».

 

Για τη Λάρισα: «Πήρε βαθιά ανάσα η Λάρισα. Ο Σάκης Τσιώλης ξέρει να διαχειρίζεται το υλικό που έχει. Όταν ανέβηκε η Λάρισα στην Α Εθνική έμειναν οι παλιοί παίκτες, δεν έφερε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα μπορούσε να βρει παίκτες που μπορούν να πλαισιώσουν το δικό μας το ποδόσφαιρο και να πλαισιωθούν και με παιδιά από την under 20. Πρέπει να έχουν υπομονή οι ομάδες. Βλέπεις έναν μικρό και σου ανοίγει την παλάμη τι λεφτά να βγάλω».

 

Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κατηφόρα. Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος είναι οι ομάδες που μου αρέσουν και οι ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

 

Για την εκδήλωση στα Γρεβενά: «Έπαιξα για να βγάλω την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών για να μπορέσει να ανέβει στη Δ Εθνική. Ήμουν 41 χρονών τότε.  Ο Γκαρσία είναι ένας σοβαρός προπονητής ο οποίος κάνει καλή δουλειά και εάν ο ΠΑΟΚ έχει τέτοια στελέχη θα πάει μπροστά. Το λυπηρό είναι ότι αυτός ο Άρης, αυτός ο Άρης δεν επιτρέπεται να μην είναι στην Α Εθνική».

 

Τέλος, σχολίασε: «Παρακολουθώ τους μικρούς γιατί είναι το μέλλον».

X