ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τζανακάκης: «Ημασταν σε οριακό σημείο, είπαμε ή τώρα ή ποτέ»

Τζανακάκης: «Ημασταν σε οριακό σημείο, είπαμε ή τώρα ή ποτέ»

Ο αμυντικός του Αρη μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη

Περιχαρής για τη σπουδαία νίκη του Αρη στην Τρίπολη που του έδωσε διαφορά από τους διώκτες του στο κυνήγι μιας θέσης στην Ευρώπη ήταν ο Μανώλης Τζανακάκης.

 

Ο αμυντικός του Αρη μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη επί των Αρκάδων και τόνισε ότι η ομάδα είχε φτάσει σε οριακό σημείο πριν τον αγώνα στην Ξάνθη.

 

Ομως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να γυρίσουν την κατάσταση και στρέφουν την προσοχή τους στον αγηώνα με τον Πανιώνιο.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλης Τζανακάκης:

 

Για τη νίκη στην Τρίπολη: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλαμε να διευρύνουμε το σερί μας. Στην Ξάνθη, βρισκόμασταν σε ένα οριακό σημείο. Είπαμε ότι... ή τώρα ή ποτέ. Καταφέραμε και άλλάξαμε την κατάσταση. Πήραμε μία μεγάλη νίκη αλλά πρέπει να προχωρήσουμε επειδή έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Πανιώνιο». 

 

Για το διάβασμα του Αστέρα Τρίπολης: «Σε κάθε ματς αναλύουμε πολύ καλά τον αντίπαλο μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή όσο πιο καλά μπορούμε». 

 

Για τη συνέχεια της ομάδας και τα επερχόμενα ντέρμπι: «Πρώτα είναι ο Πανιώνιος. Μετά μπαίνουμε στα ντέρμπι. Στον πρώτο γύρο δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά». 

 

Για τις πολλές επιλογές που υπάρχουν πλέον στην ομάδα: «Οταν παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης, υπάρχουν απαιτήσεις. Χρειάζονται παίκτες σε όλες τις θέσεις και ο καθένας να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Ο ανταγωνισμός, μόνο καλό κάνει». 

 

Για την παρουσία του κόσμου στην Τρίπολη: «Ο κόσμος είναι φοβερός. Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Ελπίζω να τον ανταμείψαμε την εμφάνισή μας και τη νίκη». 

X