ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τζ. Κλάιφερτ: «Εύκολα ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να βρεθεί στον πάτο!»

Τζ. Κλάιφερτ: «Εύκολα ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να βρεθεί στον πάτο!»

Ο υιός του θρυλικού Πάτρικ Κλάιφερτ πρόσφερε μία εξομολογητική συνέντευξη, απατώντας στους επικριτές του

Ο  Τζάστιν Κλάιφερτ φαίνεται πως περνά μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του στη Ρόμα. Ο ίδιος δήλωσε πως εξελίσσεται καθημερινά με σκληρή δουλειά, χωρίς παράπονα.

 

«Είναι πολύ εύκολο από μεγάλο ταλέντο να βρεθείς στον πάτο, όμως δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό διότι εξαρτάται από εμένα και είμαι σε θέση να βελτιωθώ», θα αναφέρει ο ίδιος σε μία ειλικρινή συνέντευξη στην  εφημερίδα «Corriere dello Sport».

 

 Ενώ θα συνεχίσει:

«Έχω ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο που θέλω να συνεχίσω το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι. Ελπίζω η στιγμή μου να έρθει σύντομα, καθώς προπονούμαι σκληρά σε καθημερινή βάση και ειλικρινά, προτιμώ να παίζω από την αρχή. Με την Βικτόρια Πλζεν τα πήγα αρκετά καλά και αυτό μπορεί να με βοηθήσει για την συνέχεια».

 

Όσον αφορά την κριτική που δέχεται και την σύγκριση με τον πατέρα του Πάτρικ Κλάιφερτ:

«Υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν έχω την ικανότητα  να καταφέρω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις, όμως έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και είμαι έτοιμος να το αποδείξω σε όλους. Εξελίσσομαι αρκετά και δεν παραπονιέμαι».

 

Στο τέλος της συνέντευξης αυτής  ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του στον Άγιαξ, Αμπντελάκ Νούρι, ο οποίος το καλοκαίρι ξύπνησε από κώμα που είχε πέσει, για περισσότερο από ένα χρόνο:

 

«Είμαι πολύ κοντά του και θέλω να βελτιωθεί η υγεία του. Όταν όλο το στάδιο σηκώθηκε να τον χειροκροτήσει, είχα ανατριχιάσει».

X