ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Τσιρίλο ξεκαθαρίζει για Σιώπη: «Ψέμματα όσα ακούγονται»

Ο Τσιρίλο ξεκαθαρίζει για Σιώπη: «Ψέμματα όσα ακούγονται»

Ο εκπρόσωπος του 24χρονου χαφ διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν για τον παίκτη και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Ο εκπρόσωπος του 24χρονου χαφ, Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στο gazzetta.gr για το μέλλον του πελάτη του και διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν για τον ίδιο και την ΑΕΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

-Μπρούνο καλησπέρα. Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρονται στον Μανώλη Σιώπη και το μέλλον του στον Ολυμπιακό και για πρόταση της Λεχ Πόζναν την οποία απέρριψαν οι Πειραιώτες:

«Πράγματι, για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από την Λεχ Πόζναν η οποία τον παρακολουθεί τον παίκτη καιρό. Εμείς ενημερώσαμε την πολωνική ομάδα πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και η πρόταση η οποία κατατέθηκε αφορούσε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, η οποία πρόταση όμως απορρίφθηκε. Το ενδιαφέρον των Πολωνών παραμένει ζεστό για αγορά κι εμείς τους είπαμε ότι θα πρέπει πρώτα να τα βρουν με τον Ολυμπιακό αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο».

 

-Κάποιες φήμες έκαναν λόγο ακόμα και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ:

«Τα διάβασα κι εγώ και είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ουδέποτε έχω μιλήσει με την ΑΕΚ ή τον κ. Ουζουνίδη για τον Μανώλη. Ο Μανώλης είναι παίκτης του Ολυμπιακού και δεν θα μπορούσαμε να μπούμε ποτέ στην διαδικασία να μιλήσουμε με κάποια άλλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ειδικά εγώ, επειδή έχω παρελθόν στην ΑΕΚ θεωρούν αυτόματα ότι θα κάνω δουλειές με την συγκεκριμένη ομάδα.  Τη νέα μου δουλειά δεν την χρωματίζω. Προσπαθώ να συνεργάζομαι με όλες τις ομάδες, ανεξαρτήτου χρώματος. Και επειδή δεν είναι δύσκολο-ειδικά στην Ελλάδα-να βγαίνουν διάφορες φήμες-αν δείτε δεν έχω κάνει καμιά δουλειά ούτε με την ΑΕΚ, αλλά ούτε και με τον ΠΑΟΚ που επίσης φόρεσα την φανέλα του. Έχω κερδίσει τον σεβασμό όλου του κόσμου και στον δρόμο οι φίλοι του Ολυμπιακού με χαιρετάνε και με σέβονται όπως τους σέβομαι κι εγώ, όπως και όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους τους». 

 

-Το μέλλον του Μανώλη ποιο θα είναι;

«Ο Μανώλης δεσμεύεται με άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα μιλήσουμε με την ομάδα για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για όλους. Αυτό που μπορώ να πω ξεκάθαρα είναι ότι εμείς δεν έχουμε υπογράψει ούτε υπογράφουμε σε κάποια ομάδα ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο με την ομάδα. Αυτές είναι πρακτικές άλλων κι εγώ δεν πρόκειται να τις ακολουθήσω ποτέ. Ο Μανώλης είναι παίκτης του Ολυμπιακού και σε συνεργασία με την ομάδα πιστεύω πως θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση που αφορά και τις δύο πλευρές».

X