ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τσιώλης: «Μόνο ο Μαραντόνα μπορεί να διαλέγει προπονητή στην Εθνική»

Τσιώλης: «Μόνο ο Μαραντόνα μπορεί να διαλέγει προπονητή στην Εθνική»

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε σχετικά με το κεφάλαιο Εθνική Ομάδα και την επιλογή του Τζον Φαν Σιπ ως νέου ομοσπονδιακού προπονητή

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο έμπειρος τεχνικός Σάκης Τσιώλης, καθώς μίλησε σχετικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας.

 

Αρχικά ανέφερε: «Βρήκαν άλλοθι τώρα με τον Άγγελο και απομακρύνουν τους Έλληνες προπονητές, πρέπει να μας εξηγήσουν με τι κριτήρια πήραν τον συγκεκριμένο προπονητή,κάτι πρεπει να ξέρουν αλλά κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με την περίπτωση του Σκίμπε και τον Μαρκαριάν.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής όταν συμμετέχει σε κάποια τουρνουά τα παίρνει από την UEFA.
Οι τεχνικοί διευθυντές έχουν άποψη για τον προπονητή; Τους ρώτησαν; Καθώς αυτοί θα συνεργαστούν μαζί του, πρώτα πήραν τον προπονητή και μετά τεχνικούς διευθυντές.

Πλέον βρήκαν το πάτημα με τον Άγγελο και βρίσκουν προπονητή αμφιβόλου αξίας από το εξωτερικό, μπορεί ο προπονητής να ήταν στο γραφείο κάποιον παικτών».

 

Αναφορικά με τον Παπασταθόπουλο: «Μόνο ο Μαραντόνα επιτρέπεται να διαλέγει προπονητή στην Εθνική, δεν νομίζω ότι άλλος παίκτης επιτρέπεται να το κάνει.

Και εγώ ήμουν διεθνής αλλά ποτέ δεν είχαμε άποψη από μόνοι μας, πρέπει να είναι παγκόσμια προτοτυπία, δουλεία του παίκτη είναι να έχει την σωστή απόδοση στο γήπεδο, στην Εθνική ισχύει το αποφασίζουμε και διατάζουμε».

 

X