ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τσιώλης: «Έτοιμος για την κορυφή ο ΠΑΟΚ»

Τσιώλης: «Έτοιμος για την κορυφή ο ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού για την Εθνική μας ομάδα και για το φετινό πρωτάθλημα στην Ελλάδα

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την Εθνική μας ομάδα, για τον αγώνα με την Ουγγαρία, αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα.

 

Μεταξύ άλλων είπε:

 

Για την Εθνική ομάδα και η προβληματική εικόνα της: «Η διαπίστωση είναι ότι η συνοχή στην επιθετική λειτουργία υπάρχουν προβλήματα. Έπρεπε έστω με την ποιότητά μας να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι μέσα στην Ουγγαρία. Σήμερα πιστεύω θα πάρουμε το παιχνίδι, το παιχνίδι με την Φιλανδία θα κρίνει και την πρωτιά».

 

Για το Nations League και αν βοηθάει την εθνική μας ομάδα: «Μας βοηθάει, για να είναι πιο οργανωμένη για τα μεγάλα παιχνίδια η Εθνική».

 

Για το φετινό πρωτάθλημα: «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι οι διεκδικητές για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που οδηγεί την κούρσα αυτή την στιγμή., Η επιστροφή του Άρη δίνει μεγαλύτερη ομορφιά και δύναμη στο πρωτάθλημα, περιμένω και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος μας έχει συνηθίσει να είναι μέσα στις πρώτες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό».

 

Για τον Άρη και για τους στόχους του: «Στόχος είναι η πεντάδα, είναι καταδικασμένος να βρίσκεται εκεί. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα μέτρο σύγκρισης».

 

Για το προβάδισμα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και την απόδοσή του: «Λίγα έχουν αλλάξει στην σύνθεση και στην τακτική του ΠΑΟΚ από πέρσι. Έπαιξε ρόλο και ο αποκλεισμός από την Μπενφίκα, αλλά έχει την ποιότητα και δεν πανικοβάλατε εύκολα. Έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη και μπορεί να ανατρέψει αποτελέσματα. Είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να παραμείνει στην κορυφή».

 

Για τον κορμό του ΠΑΟΚ που παραμένει ίδιος με πέρσι: «Αυτή είναι η ταυτότητα μιας ομάδας, η ομάδα απέκτησε συνοχή και αυτοματισμούς. Μόνο καλό κάνει που παραμένει με την ίδια ομάδα, θα είναι καλύτερος και στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

Για τις υπόλοιπες ομάδες: «Ακόμα είναι νωρίς, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Παίζει ρόλο και το πρόγραμμα των ομάδων».

 

Για το ότι πέφτουν κατηγορία πολλές ομάδες: «Εννοείται παίζει ρόλο και αυτό αυξάνει περισσότερο την ετοιμότητα των ομάδων που θα παλέψουν μέχρι τελευταία αγωνιστική, κάνοντας έτσι το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό».

 

Ακούστε αναλυτικότερα: 

 

 

 

 

 

X