ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τσινιάρης: «Σε αυτές τις φάσεις αδίκησε τον Ηρακλή ο Φωτιάδης» (audio)

Τσινιάρης: «Σε αυτές τις φάσεις αδίκησε τον Ηρακλή ο Φωτιάδης» (audio)

Τα λάθη του διαιτητή Φωτιάδη εις βάρος του Ηρακλή στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Μιχάλης Τσινιάρης στο Metropolis 95.5.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής Μιχάλης Τσινιάρης και σχολίασε τη διαιτησία του Ανανία Φωτιάδη στο χθεσινό ματς του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τη φάση του γκολ του Ηρακλή: «Υπάρχει χέρι του Μποτία πριν το γκολ. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι. Ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και δεν συζητάμε για τη φάση. Από τη στιγμή που δεν έδωσε το χέρι δεν μπορεί να τιμωρήσει για κάτι που δεν είδε. Ή έκρινε πως δεν ήταν εσκεμμένο. Αν έβλεπε την παράβαση θα έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι και να δώσει κίτρινη κάρτα».

 

Για τη φάση του πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχει πέναλτι. Ο αμυντικός πέφτει και βρίσκει τη μπάλα με το χέρι. Δεν το προεκτείνει για να κερδίσει όφελος. Γνώμη μου είναι πως πρέπει να υποδείχθηκε από τον βοηθό, γιατί από εκεί που ήταν ο διαιτητής ήταν πολύ δύσκολο να έχει προσωπική άποψη».

 

Για τις φάσεις με πρωταγωνιστές τους Ρέτσο, Μποτία: «Μπήκε φορτσάτος ο Ρέτσος στον αγώνα. Σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα και δεν συνέβη. Ο Μποτία έκανε ένα μαρκάρισμα πριν το γκολ του Ηρακλή. Ο διαιτητής έδωσε το φάουλ, όμως, υπάρχει παρατεταμένο τράβηγμα που είναι κίτρινη κάρτα. Θα μπορούσε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον Μποτία».

 

Ακούστε όσα είπε ο Μιχάλης Τσινιάρης στο Metropolis 95.5:

 

X