ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τσεκάρει τον Φαμπιάν Έμαν για τα γκολπόστ

Τσεκάρει τον Φαμπιάν Έμαν για τα γκολπόστ

Στα υπόψη των ανθρώπων του Άρη και ο 20άχρονος τερματοφύλακας της Κάπφενμπεργκ.

Σε συζητήσεις με τον Φαμπιάν Έμαν βρίσκεται ο Αρης, προκειμένου να ενισχύσει την τριάδα των τερματοφυλάκων. Τη σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στη Β’ κατηγορία της Αυστρίας με τα χρώματα της Κάπφενμπεργκ, πραγματοποιώντας 26 εμφανίσεις.

 

Τα δικαιώματα του 20άχρονου κίπερ ανήκουν στην Στουρμ Γκρατς με την οποία δεσμεύεται ως το τέλος του Ιουνίου και δεν φαίνεται ότι, εκ μέρους των Αυστριακών, υπάρχει διάθεση να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Η περίπτωσή του προτάθηκε, πριν λίγες μέρες, στους ανθρώπους της ΠΑΕ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον τους παραμένει… ζωντανό, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μάλιστα, η περίπτωσή του φέρεται να προκρίθηκε έναντι του Δημήτρη Γρηγοριάδη, ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, καταγράφοντας μόλις μία συμμετοχή.

 

Ο Έμαν είναι γέννημα-θρέμμα του Γκρατς, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να βρει θέση στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας της Στουρμ, ενώ η επαγγελματική του προϋπηρεσία περιορίζεται στην Κάπφενμπεργκ με την οποία αγωνίστηκε στη Β’ κατηγορία.

 

***Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport»

X