ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τσαλόπουλος: «Η παρουσία του Σαββίδη έδωσε δυναμική στον Σύλλογο»

Τσαλόπουλος: «Η παρουσία του Σαββίδη έδωσε δυναμική στον Σύλλογο»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, και μίλησε για τη χρονιά στο βόλεϊ και την κατάκτηση του Κυπέλλου, την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και το νταμπλ που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα του χάντμπολ.

 


Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Σύλλογος έχει μπει σε μια τέτοια δυναμική που στο μέλλον θα συνεχίσει να φέρνει το κάθε τμήμα ακόμη περισσότερους τίτλου. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη έδωσε αυτή τη δυναμική σε όλο τον ΠΑΟΚ, δίνει μια αυτοπεποίθηση και ένα κίνητρο σε όλους για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό. Έχει μπει το νερό στο αυλάκι για την εξέλιξη του συλλόγου, η ΠΑΕ στηρίζει τα ερασιτεχνικά τμήμα, υπάρχει καλό κλίμα και θα φέρει επιτυχίες στο μέλλον».

 

Για τη φετινή χρονιά στο βόλεϊ: «Δεν ήταν ιδανική, δεν ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε. Η κατάκτηση του Κυπέλλου δεν μας καλύπτει, το Πρωτάθλημα είναι το πρώτιστο. Αποδείχθηκε πως έγιναν κάποιες λάθος κινήσεις το καλοκαίρι, προσπαθήσαμε μέσα στη χρονιά να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να περισώσουμε ό,τι ήταν δυνατόν. Και σε εμάς ως διοίκηση δεν ήταν το καλύτερο δυνατό να αλλάζουμε τρεις προπονητές, μόνο προβλήματα φέρνει, δεν μας προσφέρει κάτι. Η ομάδα θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο».

 

Για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ που πήρε το νταμπλ: «Το τμήμα πάει πάρα πολύ καλά, έχει προοπτική να φέρει κι άλλους τίτλους στον Σύλλογο. Ο Χασεκίδης τρέχει όλα τα θέματα του συλλόγου, εγώ στηρίζω αυτή την προσπάθεια».

X