ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τρέμουν στον Ολυμπιακό στην ιδέα να το ξαναχάσουν από τον ΠΑΟΚ!

Τρέμουν στον Ολυμπιακό στην ιδέα να το ξαναχάσουν από τον ΠΑΟΚ!

Οι Πειραιώτες δεν αντέχουν στην ιδέα να δουν ξανά τον Δικέφαλο πρωταθλητή και το δείχνουν

Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη που στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο Κράσνονταρ μετά την πρόκριση στους ομίλους του CHL, είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του το Πρωτάθλημα τονίζοντας ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, ήρθε και ο Πέδρο Μαρτίνς για να επιβεβαιώσει πως οι Πειραιώτες δεν αντέχουν στην ιδέα να δουν ξανά τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή!

 

Σε συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ομάδας, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Αν με ρωτάτε τί προτιμώ ανάμεσα στην πρόκριση στους “16” του CHL και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, θα σας απαντήσω το δεύτερο».

 

Είναι προφανές πως αυτό που καίει τον Ολυμπιακό είναι να κοντράρει τον αήττητο Πρωταθλητή και νταμπλούχο Ελλάδας και να διεκδικήσει τον τίτλο.

 

Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι που προκαλεί απορία. Απλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι συσπειρωμένος, να παραμένει σε εγρήγορση γνωρίζοντας ότι στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει τον τίτλο είναι πιθανόν να δούμε ξανά “ζωγραφιές” όπως εκείνη στο ματς του Αστέρα όπου ποτέ το VAR δεν έδειξε το καθαρό ριπλέι της ανατροπής του Μπαράλες με την ΚΕΔ να το… βαφτίζει “τεχνικό λάθος”.

 

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί τον μεγάλο τους φόβο, ο ΠΑΟΚ αποτελεί τον βασικό τους αντίπαλο σε αυτό το Πρωτάθλημα. Αυτό λένε, όπου βρεθούν και όπου σταθούν.

X