ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Τρελάθηκε ο Σαββίδης με το ακυρωθέν γκολ, θα επέστρεφα στην Γοδόι»

«Τρελάθηκε ο Σαββίδης με το ακυρωθέν γκολ, θα επέστρεφα στην Γοδόι»

Ο Αργεντίνος γκολκίπερ του Δικεφάλου μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τον ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα που χάθηκε, τον Σαββίδη αλλά και τη Γοδόι Κρουζ

Ο Ροντρίγκο Ρέι βρίσκεται στη Μεντόζα της Αργεντινής και κάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του.

 

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε στο «diariouno» για την Ελλάδα, την Αργεντινή, το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, τον Σαββίδη αλλά και την πιθανή επιστροφή του στη Γοδόι Κρουζ.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη:

 

«Εχω μια ιδιαίτερη αγάπη σε αυτήν την περιοχή, μου δίνει όμορφα πράγματα να επιστρέφω εδώ, έχω περάσει όμορφες στιγμές με την Γοδόι Κρουζ» ξεκίνησε να λέει ο Αργεντίνος.

 

Για το τι του λείπει από την Αργεντινή: «Το ψητό, γιατί στην Ελλάδα έχουν διαφορετικά είδη κρέατος. To τρώω μόνος μου γιατί δεν υπάρχει άλλος Αργεντίνος στην ομάδα. Μου λείπουν τα έθιμα που είχαμε όταν ήμουν στην Γοδόι Κρουζ.

 

Την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Όταν έφτασα στην Ελλάδα είχα στόχο να μάθω κάτι καινούριο, γνώρισα καλούς ανθρώπους που μου φέρθηκαν καλά. Ηταν κάτι διαφορετικό για εμένα να έχω στην ομάδα μαζί μου παίκτες από διαφορετικά μέρη του κόσμου: Από την Βραζιλία, τη Σερβία και το Βέλγιο. Ηταν κάτι καινούριο για μένα στα αποδυτήρια να μιλάμε 5 διαφορετικές γλώσσες.

 

Αν έκανε μαθήματα για να μπορεί να μιλήσει με τους συμπαίκτες του: «Όταν φτάσαμε στην Ελλάδα αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε μαθήματα. Κάναμε έξι μήνες και τώρα μπορούμε να μιλήσουμε με τους ανθρώπους στην καθημερινότητά μας.

 

Την καθημερινότητα της Ελλάδας και τις διαφορές με την Αργεντινή: «Με πολύ ξεκούραση, εμείς οι Αργεντίνοι ζούμε πολύ, οι Ελληνες κάνουν τα πράγματα στην ώρα τους. Είμαστε δύο διαφορετικοί λαοί».

 

Τι σήμαινε για τον ίδιο να γίνει πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ: «Ηταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα να κλείσουμε τη χρονιά με έναν τίτλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαστε τυχεροί που κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας. Στο πρωτάθλημα βγήκε 2οι, με την αφαίρεση βαθμών που είχαμε δεν μπορούσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

 

Για την είσοδο του Σαββίδη στο γήπεδο με το όπλο: «Παίζαμε με την ΑΕΚ που τελικά πήρε το πρωτάθλημα και ήταν ένα βαθμό πίσω μας. Στο τελευταίο λεπτό βάλαμε γκολ και ο διαιτητής το μέτρησε αλλά ο επόπτης σήκωσε την σημαία του. Ο διαιτητής τελικά ακύρωσε το γκολ και ο πρόεδρος έχασε το μυαλό του και κατέβηκε στο γήπεδο με το όπλο. Ηταν μια τρελή στιγμή για όλους, είναι κάτι που δεν συμβαίνει κάθε μέρα».

 

Αν μίλησε με τον Σαββίδη μετά το περιστατικό: «Μετά μας είπε ότι είχε τρελαθεί. Εκείνη τη στιγμή ήταν περισσότερο οπαδός πρόεδρος. Είναι Ρώσος και στην χώρα του είναι φυσιολογικό να κουβαλάς όπλο, αλλά όχι να το χρησιμοποιείς».

 

Για το πως έζησε την πορεία της Γοδόι και αν θα επέστρεψε κάποια στιγμή: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία της ομάδας, έχω κρατήσει επαφές με πολλούς. Η Γοδόι μου έδωσε πολλά, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην πρώτη ομάδα και εύχομαι κάποια μέρα να γυρίσω. Είμαι ευγνώμων, για την Τόμπα πάντα ένιωθα και νιώθω δυνατά συναισθήματα. Η αγάπη των ανθρώπων που μας ενθάρρυνε είναι ένα από αυτά».

X