ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Τραγική επιλογή ο Μάρτινς, μια σκάλα πάνω από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ»

«Τραγική επιλογή ο Μάρτινς, μια σκάλα πάνω από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος και φίλαθλος του Ολυμπιακού ασκεί πολύ σκληρή κριτική στην αγαπημένη του ομάδα

 

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιάννη Παπαγιάννη στο sportdog.gr. Σε αντίθεση με πολλούς θεωρεί τραγική επιλογή τον Πέδρο Μάρτινς για τον Ολυμπιακό και παραδέχεται την ξεκάθαρη αγωνιστική κυριαρχία του Δικεφάλου του Βορρά.

 

Ήταν πολύ κακή η εμφάνιση του Ολυμπιακού. Δικαιότατη η νίκη του ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένα φιλο-ολυμπιακά ΜΜΕ θέλουν να μείνει ο Μαρτίνς και του χρόνου, ενώ δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι. Περίμενα πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό, αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα όπως όλοι", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο καλός συνάδελφος.

 

Περίμενες να διαχειριστεί διαφορετικά το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς;

 

"Θεωρώ τον Μαρτίνς τραγική επιλογή. Όλοι οι προπονητές που πήρε ο Ολυμπιακός μετά από την περίοδο του Μάρκο Σίλβα, είναι πραγματικοί πουθενάδες. Δεν μπαίνω σε τεχνικά ζητήματα, να αναλύσω ποιος έπρεπε να παίξει ή όχι. Αλλά βλέπω ότι δεν κέρδισε ούτε ένα ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Πώς θα πάρει πρωτάθλημα μια ομάδα όταν δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι;".

 

Πώς πιστεύεις ότι θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό;

 

"Η επόμενη μέρα θέλει προπονητή για τον Ολυμπιακό. Άλλον προπονητή, όχι τον Μαρτίνς. Και αντί για 20-30 ξένους παίκτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο, να παίρνουν 4-5 που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά".

 

Τέλος, θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια το φετινό πρωτάθλημα;

 

"Θεωρώ ότι φέτος ο ΠΑΟΚ είναι μια σκάλα πάνω από τον Ολυμπιακό. Οπότε, ναι, κέρδισε απόλυτα δίκαια το πρωτάθλημα".

X