ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τουτζιάρης: «Ξέρουμε το ποιόν του κ. Παπαδόπουλου»

Τουτζιάρης: «Ξέρουμε το ποιόν του κ. Παπαδόπουλου»

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε για το διοικητικό πλάνο της ομάδας, τον νέο μεγαλομέτοχο και όλα όσα αφορούν τον Ηρακλή.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε στο Ράδιο Μετρόπολις για τον νέο μεγαλομέτοχο , τον ερασιτέχνη και τους στόχους της ομάδας.

 

Φαντάζομαι μάθατε τα νέα για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, θεωρείται ότι δρομολογούν τελική εξέλιξη ; Ο κ. Τομ Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ;

 

« Είναι σίγουρο, για εμένα είναι δεδομένο. Από την στιγμή που κατέθεσε τα χρήματα και καλύφθηκε το κεφάλαιο δεν υπάρχει κάτι άλλο. Θα είναι ιδιόκτητης της ΠΑΕ. Τον καλωσορίζουμε.

 

Θεωρείτε από όσα έχετε δει μέχρι τώρα, ότι βρίσκει ο Ηρακλής τον μεγαλομέτοχο που ήθελε;

 

« Από πέρσι έγινε τεράστια δουλειά και τα αποτελέσματα φαίνονται τώρα, η ομάδα χρειαζόταν ένα μεγαλομέτοχο. Υπάρχει ένας άνθρωπος που θα στηρίξει την ομάδα και νομίζω ότι θα έχουμε αίσιο τέλος για την φετινή χρονιά ούτως ώστε να δικαιωθούμε και εμείς και ο κ. Παπαδόπουλος που ήρθε για να πετύχει.»

 

Υπάρχουν εγγυήσεις και ασφαλιστικές δικλίδες ότι ο Ήρακλης δεν θα ξανά βρεθεί στην δύσκολη θέση που βρέθηκε με τον Παπαθανασάκη ;

 

« Ξέρουμε το ποιόν του κ. Παπαδόπουλου, ξέρουμε ποιος είναι , τι ήταν στην Αμερική για αυτό και νομίζω πως έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει αυτό που θέλει με τον Ηρακλή.»

 

Αγωνιστικά, θα γίνουν μεταγραφές ;

 

« Αυτή την στιγμή το ρόστερ είναι υπερπλήρεις.»

 

Με τον Ερασιτέχνη υπάρχει κάποιο πρόβλημα για να πάρει από τώρα το 10% ;

 

« Ένα ζήτημα υπάρχει και δεν νομίζω πως πρέπει να το κρύβουμε. Ο Ερασιτέχνης  πρέπει να έχει και άλλο τμήμα, όχι μόνο ποδόσφαιρο.»

X