ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τουτζιάρης: «Πολύ σοβαρός άνθρωπος ο Σορούρ» (audio)

Τουτζιάρης: «Πολύ σοβαρός άνθρωπος ο Σορούρ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 μίλησε το μέλος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, για τις εξελίξεις που τρέχουν στην ομάδα

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε για τον Καρίμ Σορούρ ο Φάνης Τουτζιάρης.

 

Το μέλος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή μίλησε για τον Αιγύπτιο επενδυτή που ενδιαφέρεται να γίνει το αφεντικό της νέας ΠΑΕ Ηρακλής.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάνης Τουτζιάρης: 

 

Για το τι περιμένουμε με την άφιξη του Αιγύπτιου επιχειρηματία: «Ολη η διαδικασία είναι γραφειοκρατική και θα τελειώσει την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Επομένως δεν  μπορούμε να μιλάμε πριν την επόμενη εβδομάδα για οτιδήποτε συμβεί».

 

Για αν θεωρεί δεδομένο ότι ο Καρίμ Σορούρ θα είναι ο ιδιοκτήτης της νέας ΠΑΕ Ηρακλής: «Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο από τη στιγμή, αν αυτά που λέει δεν τα κάνει πράξη. Από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις διεργασίες για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Επομένως νομίζω ότι, ναι, θα αναλάβει την ομάδα».

 

Για το ποια εικόνα έχει αποκτήσει για τον Σορούρ μέσω των επαφών που έχουν: «Νομίζω ότι είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, δε λέει μεγάλα λόγια, ήρθε ήρεμος, να επενδύσει στον Ηρακλή αυτά που χρειάζεται, δεν έρχεται ως δισεκατομμυριούχος που θα ρίξει του κόσμου τα λεφτά στον Ηρακλή. Μας είπε ότι έχει ένα πλάνο σε βάθος τριετίας για να γίνει ξανά μεγάλος ο Ηρακλής. Νομίζω ότι είναι πολύ θετικό που έρχεται με χαμηλούς τόνους και όχι με του λογική του «βάζω του κόσμου τα λεφτά. Απλώς θέλει να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας, να απαλλαγεί ο Ηρακλής από τα παλιά χρέη και να ξεκινήσουμε τη δημιουργία της ομάδας που όλοι ονειρευόμαστε. Πρώτιστος σκοπός είναι να πάρει την εταιρία, δεύτερος να ανεβεί η ομάδα στη Superleague και από εκεί και πέρα βλέπουμε τα μελλοντικά σχέδια».

 

Για το προφίλ του Σορούρ: «Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που πιστεύω πώς ό,τι λέει το εννοεί και θα το κάνει πράξη. Έχει μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία στην Αίγυπτο και διακινεί φάρμακα σε όλη την Αφρική».

 

Ακούστε όσα είπε ο Φάνης Τουτζιάρης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

X