ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τους μίλησε αλλά και πάλι δεν κατάφερε να τους πείσει

Τους μίλησε αλλά και πάλι δεν κατάφερε να τους πείσει

Οι οφειλές της ΚΑΕ σε συνδυασμό με την ανησυχητική στασιμότητα που επικρατεί οδήγησαν τους παίκτες στο αίτημα για συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ

Η χθεσινή συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ Αρης με τους Ελληνες αθλητές της ομάδας έγινε κατόπιν σχετικού αιτήματος των τελευταίων, διότι διαπιστώνουν μια παγιωμένη κατάσταση, δεν βλέπουν μέλλον και οικονομικά έχουν φτάσει στα όριά τους. Στη διάρκεια αυτής, ο Δημήτρης Γουλιέλμος απέδειξε ότι αντιμετωπίσει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και δεν τους έπεισε με τα λεγόμενά του.

 

Οι Ελληνες παίκτες έχουν να λαμβάνουν χρήματα τουλάχιστον δύο μηνών. Εκτός του Διαμαντή Σλαφτσάκη ο οποίος υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι στον Αρη, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Φλιώνης Βασίλης Χρηστίδης και Δημήτρης Βεργίνης περιμένουν να εισπράξουν τα οφειλόμενα και από τη σεζόν 2017-18.

 

Οι οφειλές της ΚΑΕ σε συνδυασμό με την ανησυχητική στασιμότητα που επικρατεί οδήγησαν τους παίκτες στο αίτημα για συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Αυτή έγινε χθες το μεσημέρι παρουσία και του προέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου. Ουσιαστικό συμπέρασμα δεν αναδείχθηκε, ίσα-ίσα που ο προβληματισμός των παικτών έγινε ακόμη πιο έντονος.

 

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος στάθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει με σκοπό την επιστροφή της ΚΑΕ σε συνθήκες κανονικότητας και επί του θέματος των οφειλών σημείωσε ότι στόχος του είναι να πληρώσει ένα μέρος αυτών στις αρχές του επόμενου μήνα.

 

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεν συμμερίστηκε την αγωνία των παικτών για το μέλλον της ομάδας. Για την ακρίβεια, σημείωσε ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί τους λόγους της ανησυχίας που υπάρχει, εκτίμησε ότι υπάρχει χρόνος και κάλεσε όλους να δουν τι γίνεται στις υπόλοιπες ομάδες του Πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας ότι κι αυτές δεν έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές κινήσεις.

 

Επί της ουσίας, έδειξε για πολλοστή φορά ότι έχει τον δικό του τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων. Δεν τον αγχώνει το γεγονός ότι ο Αρης έχει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, ούτε το ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση προγραμματισμού της επόμενης χρονιάς με εξαίρεση την πρόταση συνεργασίας που κατατέθηκε στον Βασίλη Τολιόπουλο. Θεωρεί ότι έχει χρόνο στη διάθεσή του και ότι γενικώς είναι αδικαιολόγητη η ανησυχία που υπάρχει στο ευρύ κοινό.

 

Η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη και ο χαλαρός τρόπος υποδοχής των πραγμάτων μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Ή κρατάει κάποιον άσσο στο μανίκι του και από εκεί καλλιεργείται η σιγουριά που εκπέμπει για την επόμενη μέρα ή δεν θέλει να συμβιβαστεί με την αλήθεια της ομάδας η οποία έχει πάψει να λειτουργεί σε καθεστώς κανονικότητας, οφείλει χρήματα σε προπονητές, παίκτες, προμηθευτές.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X