ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τουρσουνίδης: «Προσπαθούν να πλήξουν ΠΑΟΚ και Ιβάν»

Τουρσουνίδης: «Προσπαθούν να πλήξουν ΠΑΟΚ και Ιβάν»

Για το συλλαλητήριο και την αδικία κατά του Δικεφάλου μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Στόχος τωνόσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου υποστήριξε ότι ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα και να πλήξουν τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι στη συνείδηση κάθε υγιούς φιλάθλου οι «ασπρόμαυροι» είναι οι φετινοί πρωταθλητές αφού κέρδισαν με το σπαθί τους και εντός αγωνιστικού χώρου το Πρωτάθλημα.

 

Τέλος, αναρωτήθηκε που ήταν εκείνοι που αντιδρούν τώρα τόσα χρόνια που ακούγεται η ιαχή «Βούλγαροι».

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Είναι κάτι που το βιώνουμε συνέχεια. Για ακόμη μια φορά δείχνουν πως θέλουν να λειτουργούν. Ο σκοπός τους δεν είναι να πλήξουν τον ποδοσφαιριστή Τουρσουνίδη αλλά τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν. Είναι κάτι προσχεδιασμένο αυτό και ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα γύρω από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ».

 

Συνέχισε: «Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που διεκδικούσε και έπαιρνε το πρωτάθλημα και σκαρφιστήκανε όλα αυτά τα γεγονότα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ ώστε να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα και να πλήξουν τον ΠΑΟΚ»

 

Για το εάν συμφωνεί με το σύνθημα «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές»: «100%. Στη συνείδηση όλων των υγιών φιλάθλων ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής ό,τι κι εάν γίνει. Είναι δίκαια πρωταθλητής γιατί πήρε το πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις του μέσα στο γήπεδο».

 

Για τον Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιοτς είναι πολύ καλός, είναι ο ορισμός του σέντερ φορ. Η προσφορά του στην ομάδα λέει πάρα πολλά. Πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που πρέπει να μείνει στην ομάδα».

 

Τέλος, τόνισε: «Η υποκρισία τους είναι τόσο μεγάλη γιατί αυτοί οι κύριοι δεν έχουν φιλοτιμηθεί ποτέ να ασχοληθούν με την ιαχή «Βούλγαροι» και να σκεφτούν το πώς θα αντιδρούσαν εκείνοι. Δεν έχει μιλήσει κανένας για αυτό».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

 

 

X