ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποκάλυψη: Ποιον παίκτη του Λεβαδειακού «βλέπει» ο ΠΑΟΚ!

Αποκάλυψη: Ποιον παίκτη του Λεβαδειακού «βλέπει» ο ΠΑΟΚ!

Υπάρχει απόφαση πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα κινηθεί για νεαρούς ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να κατεβάσει τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ

Αποτελεί συνειδητή επιλογή του Σαββίδη και των συνεργατών του να κινηθούν για παιδομάζωμα. Φάνηκε στην περίπτωση του Δημήτρη Μελιόπουλου που έχει ήδη κλείσει, ενισχύεται από το σκάουτινγκ στον Ενάι Μιχάι του Παναιτωλικού και επιβεβαιώνεται από την διερευνητική κρούση για τον Φώτη Ιωαννίδη του Λεβαδειακού. 

 

Ο 18χρονος φορ του Λεβαδειακού και της εθνικής Ελπίδων, με εννιά ματς και ένα γκολ φέτος στη σεζόν, διαθέτει στοιχεία που έχουν τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό άλλωστε παρακολουθείται στενά.

 

Για τον ύψους 1.86μ. επιθετικό, μάλιστα, έχει ήδη γίνει μία πρώτη διερευνητική κρούση, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η στήλη.  Ο Γιάννης Κομπότης έβαλε μία τιμή πώλησης που, σε πρώτη φάση, κρίνεται αρκετά υψηλή. Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο παίκτης ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό και όπως γνωρίζει όλη η Ελλάδα το κανάλι του Κομπότη με την πειραϊκή ομάδα είναι πολύ ισχυρό.

 

Εχουν τον ίδιο ατζέντη

 

Δύο ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Ιωαννίδη. Το πρώτο είναι ότι πρόκειται για τον γιο του Βασίλη Ιωαννίδη, παλιό στόπερ του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Και το δεύτερο ότι έχει κοινό ατζέντη με τον Μάριο Σιαμπάνη, τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.    

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (5/12)

X