ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τώρα, θέλει κι εξωαγωνιστική ενίσχυση ο Δικέφαλος

Τώρα, θέλει κι εξωαγωνιστική ενίσχυση ο Δικέφαλος

Ο Άρις Νικολάκης αρθρογραφεί και σχολιάζει ότι ήρθε η ώρα για την ολοκληρωτική θωράκιση του Δικεφάλου

Είναι γνωστό τοις πάσι πως μπάλα δεν παίζεται μόνον εντός των γραμμών. Μπάλα παίζεται κι εκτός. Εκεί λοιπόν, στο εκτός τεσσάρων γραμμών παιγνίδι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν κατά την παρελθούσα χρονιά τόσο ισχυρός, όσο στο εντός. Έτσι έχασε έναν δικό του τίτλο… Του τον έκλεψαν, για να μη λησμονιόμαστε.

 

Ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με Ολυμπιακό κι ΑΕΚ πέρυσι στην Τούμπα δεν ήταν τόσο ισχυρός στις εξελίξεις , όσο θα του επέτρεπε, να διασφαλίσει τα δικαιώματα του. Να μην τρέχει στη συνέχεια, για να αποδείξει πως δεν είναι … Ελέφαντας!

 

Τότε, όταν αποφάσισε και διέταξε ο Σάββας Θεοδωρίδης : «Εγώ παίρνω την ομάδα και φεύγω». Κι έπρεπε ο Αρετόπουλος, να τον αρπάξει από το μανίκι – που λέει ο λόγος – και να του πει: «Εγώ αποφασίζω εάν φύγεις εσύ κι η ομάδα σου ή όχι»! Ο συγκεκριμένος διαιτητής δίχως πίεση τον άφησε, να φύγει. Και μετά έτρεξε ξοπίσω του. Για να λουφάξει στα αποδυτήρια κι ανάλογα με τα τηλεφωνήματα του, να πράξει.

 

Ή τότε, όταν ο Κομίνης κατακύρωσε το έγκυρο γκολ του Βαρέλα – το οποίο είχε ακυρώσει μετά την ενδοεπικοινωνία τέταρτου κι… άλλων – συνάμα αποφάσισε, να τελειώσει τον αγώνα. Δεν τον τελείωσε επειδή δεν βγήκε η ΑΕΚ. «Τρόμος επικρατεί παντού», έλεγε  ο Δημητριάδης. Κι ο συγκεκριμένος διαιτητής αντί να τον πάρει από το αυτί – που λέει ο λόγος – για να βγάλει την ΑΕΚ στον έρημο αγωνιστικό χώρο – δεν υπήρχε μήτε …εσάνς τρόμου -  χώθηκε βαθύτερα στα αποδυτήρια.

 

Με όλο τον σεβασμό στα υφιστάμενα αρμόδια στελέχη της ΠΑΕ στο γκρουπ της ομάδας, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενισχύσεις. Δε λέμε πως αυτά δεν κάνουν καλή δουλειά. Λέμε πως ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ καλύτερη.  Για να παίζει πολύ καλύτερη μπάλα κι εκτός των τεσσάρων γραμμών. Καθώς κι εκεί παίζεται μπάλα. Είναι δε, νωπές οι πίκρες από τις αδικίες και τις αλητείες κατά του ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένους χώρους…

 

Δεν τα λέμε πρώτη φορά. Δεν τα διαβάζετε από εμάς πρώτη φορά. Τα λέμε χρόνια τώρα. Δυστυχώς τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα. Δεν ήταν πάντως, κι ο ΠΑΟΚ τόσος ισχυρός αγωνιστικά ώστε να τού λείπει η εξωαγωνιστική ισχύς. Τώρα που είναι τόσο ισχυρός αγωνιστικά, χρειάζεται να είναι κι εξωαγωνιστικά!

 

ΥΓ1 : Λέει και καμαρώνει ο Πρωθυπουργός της πΓΔΜ: « …… Πήραμε έναντι όλων (erga omnes)  ταυτότητα Μακεδόνων»! Και στην Ελλάδα δεν κουνιέται φύλλο. Αυτί δεν ιδρώνει. Κατάντια…

 

ΥΓ2 : Η Ορθοδοξία κράτησε αναμμένο το καντήλι του Έθνους μας στα σκοτεινά χρόνια της Τουρκοκρατίας. Η Ορθοδοξία δεν αφήνει να σβήσει και τώρα…

X