ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΤΩΡΑ: Εξομαλύνθηκε η κατάσταση στην ΠΑΘΕ από Πλαταμώνα έως Κλειδί

ΤΩΡΑ: Εξομαλύνθηκε η κατάσταση στην ΠΑΘΕ από Πλαταμώνα έως Κλειδί

Συνεργεία με μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο με ρίψη αλατιού

 

Βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκη, η οποία νωρίτερα παρουσίαζε μεγάλο πρόβλημα, καθώς είχε δοθεί στην κυκλοφορία μόνο μία λωρίδα, στο τμήμα από Πλαταμώνα μέχρι Κλειδί.

 

 

Σύμφωνα με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, η κίνηση των οχημάτων στην ΠΑΘΕ διεξάγεται πλέον κανονικά, ενώ στα ορεινά τμήματα του επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πιερίας, συστήνεται προς το παρών η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

 

Συνεργεία με μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο με ρίψη αλατιού και καθαρισμό του οδικού δικτύου.

 

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενημερώνει τους πολίτες:

 

• ότι για περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr), με έκτακτες ανακοινώσεις για κάθε μεταβολή του καιρού.
• ΚΑΙ συμβουλεύει τους κατοίκους της Πιερίας να καλούν τον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό «112» για όλες τις περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης.

X