ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τον θέλουν έτοιμο τον αναπληρωματικό του Κουέστα

Τον θέλουν έτοιμο τον αναπληρωματικό του Κουέστα

Δύο τερματοφύλακες, έναν έμπειρο και έναν ταλαντούχο, «ψάχνουν» στον Αρη για τη νέα σεζόν

Μέσα σ’ όλα, στις θέσεις δηλαδή για τις οποίες ο Σάββας Παντελίδης έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού να δοθεί προτεραιότητα (βλ. μπακ, κεντρικό μέσο και φορ) στον Αρη βρίσκονται και σε αναζήτηση τερματοφύλακα.

 

Το συμβόλαιο του Γιώργου Καντιμοίρη ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου και δεν θα συνεχίσει. Οπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Μπορεί να έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν ωστόσο αποτελεί και δική του επιθυμία -εφοσον βρει ομαδα- να αποχωρήσει προκειμένου να πάει κάπου που θα βρει χώρο και χρόνο συμμετοχής . Κάτι που στον Άρη φαντάζει δύσκολο να συμβεί λόγω της παρουσίας του Κουεστα.

 

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη συγκεντρώσει στοιχεία για πιθανούς στόχους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Αντώνη Λυκούρη.

 


Βασική προϋπόθεση για τον “νέο” τερματοφύλακα, ο οποίος θα αποκτηθεί για back up του Χουλιάν Κουέστα, με τον Ισπανό να έχει συμβόλαιο με τον Αρη μέχρι το 2020 και βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για επέκταση, είναι να έχει εμπειρία ανάλογη του Ισπανού. Ουσιαστικά θέλουν έναν τερματοφύλακα ο οποίος θα αυξήσει το επίπεδο συναγωνισμού στις προπονήσεις έτσι ώστε μέσα από αυτή τη διαδικασία να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο ο Κουέστα.

 

Να αισθάνεται, αν θέλετε, την… ανάσα του δεύτερου γκολκίπερ, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Η τελική απόφαση για τον “εκλεκτό” θα παρθεί το επόμενο διάστημα διότι προέχουν άλλα ζητήματα, όπως η απόκτηση των βασικών “κομματιών” παράλληλα με την ελάφρυνση του υπάρχοντος υλικού. Επίσης, το βασικό δίδυμο των γκολκίπερ θα πλαισιωθεί και από έναν νεαρό ταλαντούχο ο οποίος θα έχει περιθώρια “ανέλιξης” και προοπτικές.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport 

X