ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τον Μάιο στην Πορτογαλία η επέμβαση του Βιεϊρίνια

Τον Μάιο στην Πορτογαλία η επέμβαση του Βιεϊρίνια

Οι αποφάσεις για την επέμβαση αποκατάστασης του αρχηγού του ΠΑΟΚ και οι επόμενες κινήσεις

Στην Πορτογάλια θα γίνει στις 6 Μαΐου η επέμβαση στον Αντελίνο Βιεϊρίνια που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα Πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ.

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι ο τραυματισμός του αρχηγού της ομάδας θα αντιμετωπιστεί από κοινού από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα και τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια.

 

Ο τελευταίος χειρούργησε πρόσφατα και τον Ζοσέ Μαουρίσιο που είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό στον αγώνα με τον Ατρόμητο. 

 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε από την πρώτη στιγμή ειδική αγωγή προκειμένου σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ να ικανοποιηθεί η επιθυμία του να είναι παρόν στη μεγάλη στιγμή του αγώνα της Κυριακής και μάλιστα να τιμηθεί με την συμβολική συμμετοχή του.

 

Στον ποδοσφαιριστή έγινε από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη προσέγγιση ώστε να πάρει μέρος στην απονομή και τους πανηγυρισμούς χωρίς περαιτέρω ρίσκο.

 

Δεδομένου ότι για τους παραπάνω λόγους δεν χειρουργήθηκε άμεσα (το πρώτο 24ωρο), και με δεδομένο τον συνδυασμό κακώσεων (οστικές θλάσεις), αποφασίστηκε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί όταν η άρθρωση θα είναι πλέον χωρίς φλεγμονή, πρωτόκολλο που ακολουθείται σε κάθε παρόμοια περίπτωση.

 

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα.

 

Για το λόγο αυτό, τα δύο επιτελεία βρίσκονται σε συνεννόηση για την διευθέτηση του θέματος και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 06.05 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση των δύο γιατρών.

X