ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τον έπιασαν με την γίδα στην πλάτη τον… κομισάριο - διώκτη του ΠΑΟΚ

Τον έπιασαν με την γίδα στην πλάτη τον… κομισάριο - διώκτη του ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Μπούζας αρθρογραφεί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου και τις αθλιότητες που εμπλέκουν τον Σαββίδη με αρρωστημένες καταστάσεις

Είναι αλήθεια πως ο λαοφιλής ΠΑΟΚ αποτελεί «καρφί στο μάτι» του συνόλου σχεδόν των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου, μερικοί από τους εκπροσώπους του οποίου, μεγαλόσχημοι ή δευτεροκλασάτοι δεν έχει καμία σημασία, δε διστάζουν να εκφράζουν με τον χειρότερο (ακόμη και χυδαίο) τρόπο  τα «ευγενέστατα» αισθήματά τους απέναντί του. Δεκαετίες ολόκληρες ο επαναστάτης πρόσφυγας σύλλογος βρίσκεται στο επίκεντρο και αποτελεί στόχο κακόβουλων και συντονισμένων μηχανορραφιών.

 

Μια ζωή ολόκληρη λοιπόν στο «μάτι του κυκλώνα» απέναντι σε θύελλες και συνωμοσίες, ο ΠΑΟΚ συνηθίσει να ξοδεύει όσο γίνεται λιγότερο ενδιαφέρον για όλη αυτή τη θλιβερή κατάσταση περιορίζοντας τις αντιδράσεις του σε μια συμπεριφορά που δείχνει όμως ολοφάνερα πως δεν έχει τη διάθεση να ασχοληθεί με πρόσωπα και πράγματα που δεν αξίζουν ούτε την περιφρόνησή του. Από τη μεριά μας αποφεύγοντας τον πειρασμό να σας προϊδεάσουμε αναφερόμενοι σε ιστορίες του παρελθόντος, μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό και σας δίνουμε την ευκαιρία διαβάζοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση να βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα. Το ότι την αξιολογήσαμε σαν μια πολύ σημαντική είναι κάτι που εσείς πολύ εύκολα θα μπορέσετε να το διαπιστώσετε. Διαβάστε την: «Από έρευνα που έγινε μέσα στην ΕΡΤ προκύπτουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.

 

Για παράδειγμα, η εκπομπή «Άλλη Διάσταση» που παρουσιάζει ο Κώστας Αρβανίτης. Κατά την πάγια πρακτική να τιμολογούνται οι εκπομπές χωρίς ΦΠΑ και εργοδοτικές εισφορές, έχει προϋπολογιστεί ότι για 120 δίωρα ημερήσια επεισόδια της εκπομπής θα εκταμιευθεί στην εταιρία παραγωγής «SΤV Production Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» το ποσό των 175.892 ευρώ. Η απόφαση αυτή ελήφθη από την απόφαση της ΕΡΤ στις 7 Μαΐου του 2018. Το εντυπωσιακό εδώ είναι ότι η εταιρία παραγωγής «STV Production» καταχωρήθηκε στο γενικό εμπορικό μητρώο (ΓΕΜΗ) στις 9 Μαΐου 2018, δηλαδή δύο μέρες αφότου εξασφάλισε ένα συμβόλαιο ύψους 175.992 ευρώ. Αν δεν πρόκειται για διπλό τυπογραφικό λάθος, τότε στο επίσημο πρακτικό του δ.σ. της ΕΡΤ που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» όσο και στην ανακοίνωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σίγουρα αξίζει να ερευνηθεί περαιτέρω πώς ακριβώς η διοίκηση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης επέλεξε να καταβάλει 175.992 ευρώ (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) σε μια εταιρία που δεν είχε καν συσταθεί!!! Θα ήταν παράλειψη να μην επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής που ξεκίνησε με κεφάλαιο 5.000 ευρώ εξασφάλισε σαν πρώτη δουλειά -και μάλιστα προτού ιδρυθεί καν, αλλά αυτά μοιάζουν ψιλά γράμμα για τους διευθύνοντες την ΕΡΤ- ένα συμβόλαιο 175.992 ευρώ. Όχι κι άσχημα θα έλεγε κανείς».

 

Τώρα θα μου πείτε τι ήταν εκείνο που μας υποχρεώνει να χαρακτηρίσουμε σαν εξαιρετικού ενδιαφέροντος αυτή την είδηση; Ασφαλώς το όνομα: Κώστας Αρβανίτης. Μήπως τον ξεχάσατε; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είστε αδικαιολόγητοι αφού δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τη στιγμή που ο βαρβάτος αυτός κομισάριος της ΕΡΤ έσπευσε ως άτεγκτος εισαγγελέας να καταγγείλει την πιθανή απόφαση παραχώρησης ενός αναξιοποίητου και άχρηστου χώρου που περιβάλλει το στάδιο της Τούμπας σαν σκανδαλώδη και ευνοϊκή απόφαση για τον ΠΑΟΚ. Σκάνδαλο και εύνοια υπό ποια έννοια θα έλεγε κανείς, από τη στιγμή που αυτός ο χώρος επ’ ουδενί μπορεί να αξιοποιηθεί χωρίς παρέμβαση του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα αφενός να τον καταστήσει γόνιμο και επωφελή, λιγότερο για τον… εαυτό του και περισσότερο για το κράτος (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

 

Ένα κράτος από μία εγκαταλελειμμένη αλάνα θα έχει την ευκαιρία για έσοδα τα οποία έχανε χρόνια ολόκληρα. Δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο την προκειμένη περίπτωση. Εκεί που στεκόμαστε όλοι είναι αν ο συγκεκριμένος αυστηρός και άτεγκτος κ. Αρβανίτης δικαιούται δια να ομιλεί -όπως θα έλεγε ο μακαρίτης ο Κουτσόγιωργας- για εύνοιες και σκάνδαλα χωρίς να γυρίσει να δει τι κουβαλάει στο δισάκι του. Περιμένοντας ακόμη μια διάψευση  στο ρεπορτάζ αυτό που καταχωρήθηκε σε μια μεγάλης κυκλοφορίας αθηναϊκή εφημερίδα έχουμε κάθε δικαίωμα για τον διώκτη του ΠΑΟΚ -γιατί κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι από τη στιγμή που η παρέμβασή του ήταν κόντρα προς την κυβερνώσα παράταξη την οποία υπηρετεί μετά πάθους- να τοποθετηθεί απέναντί του με την ίδια προς την δική του για τον ΠΑΟΚ αυστηρότητα. Ο τίτλος μας θα «παραμείνει» μέχρι να ανατραπούν όλα όσα προσφάτως αποκαλύφθηκαν και τον παρουσιάζουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

ΥΓ1: Οι αθλιότητες και τα κατασκευασμένα σενάρια που φέρνουν να εμπλέκουν τον Ιβάν Σαββίδη σε ό,τι έχει σχέση με αρρωστημένες καταστάσεις, φαιδρότητες και παρασκηνιακή λίγδα  κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν. Έλεος ρε παιδιά. Μήπως ο Σαββίδης ευθύνεται και για την κλιματική αλλαγή;

 

ΥΓ2: Αν διαβάσετε τον τρόπο με τον οποίο περνούν προς τα έξω την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του Φορτούνη τα φίλα προσκείμενα προς τον Ολυμπιακό ΜΜΕ, θα φρίξετε. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο τα φερέφωνα και οι κατ΄ επάγγελμα χειροκροτητές και οι υμνωδοί του βρώμικου αθλητικού μας παρακράτους.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (10/10)

X