ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τον Αρη θα τον σεβαστούν μόνο αν είναι ισχυρός

Τον Αρη θα τον σεβαστούν μόνο αν είναι ισχυρός

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί για τον Άρη που θα πρέπει να μοιάζει και να είναι ισχυρός την νέα χρονιά

Τρεις καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε, εκτός Ελλάδας. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι μαζί του ταξιδεύει και μάνατζερ ο οποίος έχει δίαυλο επικοινωνίας με περιφερειακά πρόσωπα του… Πειραιά.

 

Αν αυτό είναι τυχαίο ή έχει σημειολογία θα φανεί στο μέλλον. Το ταξίδι, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι πηγές, έχει ως προορισμό χώρα της Ασίας και είναι καθαρά επαγγελματικού χαρακτήρα.

 

Ο κ. Καρυπίδης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε μέχρι τότε τίποτε θεαματικό δεν πρόκειται να γίνει στην ΠΑΕ Αρης. Όπως για παράδειγμα στο θέμα του νέου προπονητή, την παραμονή ή όχι του Μυροφορίδη ή στα μεταγραφικά θέματα.

 

Εχει ο Αρης την πολυτέλεια να «σπαταλάει» χρόνο τη στιγμή που οι βασικοί του αντίπαλοι τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι «δουλεμένες» ομάδες, οι οποίες βρίσκονται πάνω στις ράγες και θα χρειαστούν λίγες μόνο διορθωτικές κινήσεις; Μάλλον όχι. Ο Αρης είναι γυμνός οργανωτικά και θα χρειαστεί να αντικαταστήσει τουλάχιστον το 50% του ρόστερ του.

 

Αρα έχει περισσότερη δουλειά απ’ ότι οι ομάδες που θα ανταγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οπότε θα ήταν φρόνιμο να τρέξει για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Τουλάχιστον αυτό λέει η λογική. Αντί αυτού όμως οι «κίτρινοι» αρκούνται σε διερευνητικές συζητήσεις, χωρίς βασικό προσανατολισμό, και χωρίς να έχουν κλείσει ακόμη το θέμα του προπονητή.

 

Κι όλα αυτά ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς όπου ο Αρης θα πρέπει να παρουσιαστεί δυνατός και να μη στηριχθεί μόνο στο όνομα και το σήμα του. Δυνατός σ’ όλα τα επίπεδα, γιατί όλα έχουν την αξία τους όταν είσαι υποχρεωμένος να φωνάξεις ένα δυνατό «παρών». Με δεδομένο ότι έρχεται η αναδιάρθρωση των κατηγοριών ο ανταγωνισμός θα μεγαλώσει και κανείς δεν θα σεβαστεί τον Αρη σε μία μάχη με σύνθημα «ο θάνατος σου η ζωή μου». Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία να το αξιολογήσει ο κ. Καρυπίδης.

 

FOCUS

 

Θα ήταν φρόνιμο στο μέλλον, ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, πριν κάνει τοποθετήσεις με θέμα τον Αρη, να πάρει πληροφορίες από τον «επικοινωνιολόγο» και διατελέσαντα στέλεχος της ΠΑΕ Αρης που μισθοδοτείται από την TV 100, προσφέροντας δημοσιογραφική δουλειά! Ετσι θα έχει μία περισσότερο ολοκληρωμένη άποψη για τον νέο Αρη.  

X