ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Τομ έφυγε, τα προβλήματα έμειναν στον Ηρακλή

Ο Τομ έφυγε, τα προβλήματα έμειναν στον Ηρακλή

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής δεν τοποθετήθηκε επίσημα για κανένα από τα σημαντικά θέματα

Βραχύβια αποδείχθηκε αυτή τη φορά η παραμονή του Θανάση Παπαδόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής θα περίμενε κανείς να μείνει περισσότερο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, βάσει των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κυανόλευκοι και των ανοιχτών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν.

 

Οι-προφανώς- αυξημένες επαγγελματικής υποχρεώσεις του ωστόσο τον ανάγκασαν να επιστρέψει στη Φιλαδέλφεια, αφήνοντας πίσω τον αντιπρόεδρο και στενό του συνεργάτη, Στάθη Καραντώνη. Δεν μπορεί να ειπωθεί βεβαίως ότι ο κ. Παπαδόπουλος το διάστημα της παρουσίας του στην πόλη αδιάφορησε ή δεν ασχολήθηκε με ζητήματα της ομάδας. Το αποτελέσμα όμως έδειξε ότι δεν υπήρξε καμία πρόοδος σε κανένα εξ αυτών. 


Συναντήσεις, συζητήσεις και δείπνο

 

 Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος των κυανόλευκων βρέθηκε τις περισσότερες ημέρες της εν Ελλάδι παρουσίας του στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Εκτός του αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά τον οποίο και παρακολούθησε, ο κ. Παπαδόπουλος από την επομένη σχεδόν ξεκίνησε ένα μπαράζ συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές. Ανά γκρουπ όπως είχε μεταφέρει η «Μ» οι παίκτες του ρόστερ συναντήθηκαν μαζί του, με κύριο αντικείμενο συζήτησης τις οφειλές προς τα πρόσωπά τους. Οφειλές που ναι μεν υπάρχουν, δεν είναι όμως τοσες πολλές όσο σε άλλες ομάδες, ακόμη και της Super League.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει καταβληθεί και ο μισθός Απριλίου ενώ έχουν δοθεί και οι περισσότερες δόσεις συμβολαίων ή συμφωνιών όπως έχουν… βαπτιστεί. Πριμ και εξτρά που υπήρχαν και είχαν μπει στις συμφωνίες επί θητείας Μυροφορίδη είχαν… κοπεί σε μία εκ των πρώτων συναντήσεων των δύο πλευρών.

 
Αυτό που τους υποσχέθηκε πάντως ο Τομ Παπαδόπουλος (και στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ αλλά και στους υπαλλήλους) είναι ότι πολύ σύντομα θα εξοφληθούν και δεν θα υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Κάτι που είχε δεσμευθεί εξάλλου σε αρκετές ανακοινώσεις της ΠΑΕ, κάνοντας λόγο για «προτεραιότητα του μεγαλομετόχου για εξόφληση του ρόστερ της φετινής χρονιάς και για μία καθαρή χρήση και όχι για τις οφειλές επί εποχής Παπαθανασάκη».

 

Η τελευταία κίνηση του «Αμερικανού» ήταν η παράθεση δείπνου στο ποδοσφαιρικό τμήμα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσπάθεια που καταβλήθηκε. Παρότι η ομάδα υποβιβάστηκε μετά την ήττα στα Περιβόλια από τον Πλατανιά…

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/5)

 

 

 

 

X