ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Κανείς δεν θα αδικηθεί»

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Κανείς δεν θα αδικηθεί»

Ορισμένα πράγματα είναι καλό να λέγονται και να μην μένουν απλά ως ζητήματα διερεύνησης για τους ιστορικούς του μέλλοντος.

Σ’ αυτή την κατηγορία εντάσσεται και μία ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου, στην πρώτη προπόνηση μετά την πρόκριση στη Βασιλεία. 

 

Παρότι είχε προηγηθεί ένα τετ-α-τετ στα αποδυτήρια του «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ» με τον Λέο Ζαμπά που είχε δυσφορήσει στο φινάλε του αγώνα για τη μη χρησιμοποίησή του ως βασικός,λ ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να «τελειώσει» το ζήτημα για να μην το βρει ξανά μπροστά του.

 

Γι’ αυτό και μίλησε ενώπιον όλων των παικτών, σημειώνοντας: «Οι παίκτες που βρίσκονται εδώ από πέρυσι έκαναν τον ΠΑΟΚ Πρωταθλητή και Κυπελλούχο. Εκαναν τρομερό σερί νικών και έχουν φέρει την ομάδα μέχρι εδώ. Δεν γίνεται μέσα σε δύο παιχνίδια να χάσουν την θέση τους». Πρόσθεσε, όμως: «Κανείς δεν θα αδικηθεί. Προσπαθήστε, δουλέψτε, δείξτε ότι μπορείτε να προσφέρετε και θα πάρετε αυτό που αξίζετε».

 

Με αυτό τον τρόπο ο Ρουμάνος κόουτς έβαλε τα πράγματα σε μία σειρά και πέρασε το μήνυμα ότι μία θέση στην ομάδα αποκτάται μέσα από την προσπάθεια και δεν χαρίζεται.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X