ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το θρίλερ που θα σας κάνει να κοιμάστε με τα φώτα ανοιχτά

Το θρίλερ που θα σας κάνει να κοιμάστε με τα φώτα ανοιχτά

Προκαλεί αϋπνίες και ουρλιαχτά με τη σέσουλα - Με υπογραφή του Netflix


Οι περισσότεροι αγαπούν ένα καλό φιλμ τρόμου, όποιες κι αν είναι οι κινηματογραφικές τους καταβολές και το Netflix καλύπτει εδώ και με το παραπάνω τέτοιου τύπου αναζητήσεις. Όποιος θέλει να φοβηθεί, λοιπόν, μέχρι θανάτου και να μην μπορεί να ξανακοιμηθεί χαλαρά και όμορφα, υπάρχει μια ταινία εκεί έξω που κάνει ακριβώς αυτό.

 

 

Tο όνομα αυτής «Eerie», ή «Φάντασμα στο σχολείο» όπως βγήκε στη χώρα μας, ένα μεταφυσικό φιλμ τρόμου με μια αυτοκτονία σε ένα καθολικό σχολείο θηλέων που αναγκάζει ένα μέντιουμ να καλέσει ένα πνεύμα για να έρθει στην επιφάνεια όλο το βίαιο και μοχθηρό παρελθόν της μονής.

 

Ο κόσμος έχει κατακλύσει τα κοινωνικά μέσα δηλώνοντας πόσο τρόμαξε («ούρλιαξα 3 φορές σε 20 λεπτά και έχει ακόμα άλλη 1 ώρα και 20 λεπτά»). Άλλοι λένε πως δε σταματούσαν να φωνάζουν, άλλοι πάλι πως στοιχειώθηκαν από τη φιλιππινέζικη ταινία που έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας στα social media.

 


Όπως και να 'χει, όλα τα «αρρωστάκια» με τα θρίλερ προσυπογράφουν πως είναι μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία κι αυτοί προφανώς ξέρουν καλύτερα…

X