ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το SMS της επιτυχίας για παίκτες, Λουτσέσκου και ΠΑΕ

Το SMS της επιτυχίας για παίκτες, Λουτσέσκου και ΠΑΕ

Ο Σαββίδης εντόπισε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ και το ζητούμενο είναι να γίνει ξανά ομάδα άμεσα

Σωστά εντόπισε το πρόβλημα στην πύρινη ομιλία του ο Ιβάν Σαββίδης. Ναι, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα. Και το ζητούμενο είναι να γίνει και μάλιστα άμεσα. Αυτός που ο κόσμος ζητά και απαιτεί είναι συγκεκριμένα πράγματα από τους τρεις πυλώνες που συνιστούν μια ομάδα.

 

Πρώτα από τους παίκτες που έχουν τα πάντα και πληρώνονται όπως κανείς άλλος εργαζόμενος στην Ελλάδα: να καταθέτουν ψυχή τους εαυτούς τους και τον κόσμο που τους ακολουθεί και αν μη τι άλλο να κερδίζουν από μόνοι τους ομάδες όπως ο Απόλλωνας (με κάθε σεβασμό προς το ιστορικό σωματείο).

 

Από τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήσει τα όνειρα για τους… κοιμισμένους και να εστιάσει όλη του την προσοχή στο πώς θα φτιάξει ομάδα ΤΙΤΛΟΥ. Γι’ αυτό ήρθε στην Τούμπα, του το είπε ξεκάθαρα ο Σαββίδης από την πρώτη μέρα, το δέχθηκε και δεν χωρούν δεύτερες σκέψεις.

 

Από τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ να διδαχθούν από τα λάθη του καλοκαιριού (επιλογή Στανόγεβιτς, κωλυσιεργία στις μεταγραφές) και να δουλέψουν συντονισμένα για να μην επαναληφθούν. 

 

Μόνο έτσι θα πιάσουν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και ο κόσμος θα αρχίσει πραγματικά να χαίρεται μια ομάδα που την περιμένει εδώ και χρόνια.

X