ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το σύνθετο παζλ των μεσοεπιθετικών με Ενρίκε και Ουάρντα

Το σύνθετο παζλ των μεσοεπιθετικών με Ενρίκε και Ουάρντα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο επιστροφής των δύο μεσοεπιθετικών.

Κι άλλη φορά στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε αναφέρει στο metrospor.tgr ότι τα ονόματα των Ενρίκε και Ουάρντα απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου. Και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής τους στον ΠΑΟΚ που για τον Βραζιλιάνο είναι σαφώς μεγαλύτερο, καθώς κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τα όσα είχαν συμβεί το καλοκαίρι με τον Αιγύπτιο.

 

Ωστόσο, η τελική απόφαση θα προκύψει μέσα από μία σύνθετη διαδικασία, στην οποία καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι αποχωρήσεις. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει υπερπληθώρα παικτών στις θέσεις πίσω από τον φορ και είναι σαφές ότι για ορισμένους υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης (π.χ. Μπίσεσβαρ). Ας μην ξεχνάμε ότι έχει επιστρέψει πλέον και ο Μυστακίδης, οπότε θα πρέπει να γίνει μία πολύ σοβαρή συζήτηση για το ποιοι θα μείνουν και ποια θα φύγουν. 

 

Η συγκεκριμένη παράμετρος θα επηρεάσει και το πώς θα αντιμετωπίσουν και οι υποψήφιοι προς επιστροφή αυτό το ενδεχόμενο. Για παράδειγμα, είναι ξεκάθαρο ότι για να συναινέσει ο Πέδρο Ενρίκε πρέπει να γνωρίζει ότι θα έχει σαφώς πιο αυξημένο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με το τελευταίο διάστημά του στον ΠΑΟΚ.      

X