ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το σχέδιο για τον Μποχωρίδη

Το σχέδιο για τον Μποχωρίδη

Στο μυαλό του Βαγγέλη Αγγέλου ο Λευτέρης Μποχωρίδης προορίζεται για βασικός πλέι μέικερ της ομάδας

Καταρχήν είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι η υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη δεν έχει καμία σχέση με την προσπάθεια άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Ο 24χρονος γκαρντ είναι στο πλάνο του Βαγγέλη Αγγέλλου… με ή χωρίς το δικαίωμα ελεύθερων μεταγραφών.

 

Επί της ουσίας όμως, πρόκειται για ένα ακόμη ζήτημα για το οποίο ο Αρης θα πρέπει να μετατρέψει το αρχικό μειονέκτημά του σε πλεονέκτημα. Κι αυτό μπορεί να το πετύχει ένα κι εφόσον καταφέρει να πείσει τον αθλητή ότι είναι προς το συμφέρον του η παραμονή του στην ομάδα. Επί τούτου, είναι αλήθεια ότι η παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου προσφέρει ένα πλεονέκτημα. Γιατί ο Μποχωρίδης είναι άνθρωπος με ηθικές αξίες και δεν ξεχνά ότι επί ημερών του Χαλκιδαίου προπονητή μετατράπηκε από κομπάρσος σε πρωταγωνιστής. Δεν λησμονεί δηλαδή το επίπεδο βοήθειας που του προσέφερε ο Αγγέλου.

 

Αυτός είναι ο βασικός άξονας της πρότασης που θα καταθέσει ο Αρης στον αθλητή. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος και το γεγονός ότι προορίζεται για βασικός point guard της ομάδας. Το τελευταίο έχει τη σημασία του καθώς ακόμη και σήμερα παραμένει αδιευκρίνιστη η φυσική θέση του συγκεκριμένου αθλητή. Αν δηλαδή είναι σούτινγκ γκαρντ ή ποιντ γκαρντ. Στο μυαλό του Αγγέλου το πράγμα είναι ξεκάθαρο. Η πρόταση για υπογραφή νέου συμβολαίου θα γίνει με τη λογική ότι θα είναι ο βασικός «άσος» της ομάδας ο οποίος θα πλαισιωθεί (σίγουρα) από τους Βεργίνη, Νταλό. Σε οικονομικό επίπεδο, είναι δεδομένο ότι ο Αρης δεν μπορεί να πληρώσει την πραγματική αγωνιστική αξία του αθλητή, Μπορεί όμως να του προσφέρει ιδανικό περιβάλλον λειτουργίας, χρόνο συμμετοχής και τη δυνατότητα βελτίωσης της θέσης του στην ευρωπαϊκή αγορά ενόψει του 2019.

X