ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το ραντεβού στο Λονδίνο Λουτσέσκου-Ολυμπιακού που δεν έγινε ποτέ!

Το ραντεβού στο Λονδίνο Λουτσέσκου-Ολυμπιακού που δεν έγινε ποτέ!

Συζητήθηκε ιδιαίτερα η συνέντευξη του Μιρτσέα Λουτσέσκου που έβγαλε ακόμη μία φορά ειδήσεις

Ήταν λογικό να συζητηθεί αρκετά η συνέντευξη που έδωσε σε ρουμανικό κανάλι ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα. Κι αυτό γιατί μίλησε δημόσια για κάτι που ήταν κοινό μυστικό. Ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεργαστεί με τον γιο του.

 

«Θα μπορούσε να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά την τελευταία στιγμή δεν έγινε, γιατί δεν τον εμπιστεύτηκαν", σχολίασε και για όσους δεν γνωρίζουν το παρασκήνιο, κορυφαίο στέλεχος της "ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε διαμηνύσει στον Ρουμάνο τεχνικό να είναι σταντ-μπάι για ραντεβού στο Λονδίνο, καθώς θα ταξίδευε στην Αγγλία για τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ (όταν η Ρεάλ νίκησε 4-1 την Γιουβέντους). Τηλεφώνημα που δεν έγινε ποτέ και έτσι ο 50χψρονος κόουτς κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

 

Κρατήστε και αυτό που είπε για τον χαρακτήρα του: «Ο Ραζβάν είναι φιλόδοξος και πολύ περίεργος, από κάθε άποψη. Πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως τον είχα υπό τον έλεγχό μου, αυτό δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση. Ναι, μιλούσα μαζί του, αλλά όταν άρχισε την καριέρα του ακολούθησε τον δικό του δρόμο. Συζητούσαμε τα όσα συνέβαιναν, αλλά ποτέ δεν ήμουν ο προπονητής του».Και επειδή ορισμένοι θα σταθούν και στην ατάκα του πατέρα Λουτσέσκου για τη φωτιά που έβαλαν στο αυτοκίνητό του κάποιοι στη Θεσσαλονίκη, όταν έπαιξε η Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ, η απάντηση δόθηκε απ΄τον ίδιο τον Ραζβάν με τη συμφωνία που έκανε με τον Σαββίδη. Προφανώς δεν συνέδεσε την ιστορία εκείνη με την ΠΑΕ.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (10/6)

X