ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το ραντεβού και η επιστροφή

Το ραντεβού και η επιστροφή

Νομικές διεργασίες για την Ε.Ε.Α. από το επιτελείο του Σπύρου Παπαθανασάκη καθορίζεται η έλευσή του

Σήμερα θα μεταφέρει στους συνεργάτες του την ημέρα άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις που είχε (πέραν της καθημερινής ενασχόλησης του με τα της ομάδας) και ορίζει την ημερομηνία έλευσής του στην Ελλάδα.

 

Με –κάτι παραπάνω από- «γεμάτη ατζέντα», με σειρά επαφών που προγραμματίζεται από το επιτελείο του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ομάδα από κοντά, πράγμα που ήθελε από καιρό, όπως και να ζήσει την ατμόσφαιρα στο Καυτανζόγλειο ξανά (το έζησε πέρσι στους αγώνες με Χανιά- Ηρακλή Ψαχνών όπως έχει μεταφερθεί) με Ζάκυνθο και Λαμία.

 

Ένα θέμα το οποίο χειρίζεται το νομικό του επιτελείο, έχει να κάνει με την έγκριση της Ε.Ε.Α. στην απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ. Με δεδομένο πως αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση καθώς προέρχεται από χώρα εκτός Ευρώπης, απαιτήθηκε μεγαλύτερη συλλογή εγγράφων και η όλη διαδικασία είναι περισσότερο «περίπλοκη». Έχουν ρυθμιστεί οι λεπτομέρειες και απομένει να φανεί αν είναι απαραίτητη η δική του παρουσία. Ο ίδιος πάντως ανέμενε το… ραντεβού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ήταν ένα στοιχείο που παίζει ρόλο στην οριστικοποίηση της ημερομηνίας έλευσής του.

X