ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΘΕΜΑ: Το προπονητικό καμπ της Μυκόνου (pics)

ΘΕΜΑ: Το προπονητικό καμπ της Μυκόνου (pics)

Πώς και γιατί οι Σταφυλίδης, Χαρίσης, Γαλανόπουλος και Γιαννιώτας (και σύντομα και οι Πέλκας, Κουλούρης) συνδυάζουν τις διακοπές με σκληρή δουλειά

Για να βρίσκεται ένας αθλητής σε υψηλό επίπεδο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτείται συνεχής σκληρή δουλειά, ακόμη και σε περίοδο διακοπών. Αυτό φαίνεται ότι το έχει καταλάβει πολύ καλά μία παρέα Ελλήνων παικτών πρώτης γραμμής που αυτή την περίοδο συνδυάζει διακοπές και πρόγραμμα προπονήσεων.

 

Το ιδιαίτερο στην δική τους περίπτωση είναι ότι το δικό τους καμπ έχει στηθεί στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Μεσογείου, στη Μύκονο.

 

Ο Κώστας Σταφυλίδης, ο Χάρης Χαρίσης, ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Γιάννης Γιαννιώτας έχουν "στρατοπεδεύσει" σε ένα ειδικό κέντρο-ξενοδοχείο, στο Charisma Mykonos Perfomance, που φιλοξενεί αθλητές που θέλουν να διατηρούν την καλή φυσική κατάστασή τους και στην περίοδο των διακοπών.

 

 

Κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του κορυφαίοι ποδοσφαιριστές μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πριν λίγους μήνες, μέχρι και τον Τζερόμ Μπόατενγκ πριν λίγες εβδομάδες, ενώ και αυτή την περίοδο υπάρχουν αρκετοί ακόμη παίκτες εκεί.

 

Οι τέσσερις παίκτες έχουν συνεχώς δίπλα τους δυο γυμναστές (με επικεφαλής τον Γιανικ Ομπενάουερ), φυσιοθεραπευτή, αλλά και μάγειρα να τους ετοιμάζει τα γεύματά τους. Πηγαίνουν πριν τις 8 το πρωί για πρόγραμμα με κολύμπι στη θάλασσα, τρέχουν στην άμμο και σε ανηφόρες, αφιερώνουν ώρες στο γυμναστήριο, σε μασάζ και στην αποθεραπεία τους, έτσι ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι όταν αρχίσουν προετοιμασία με τις ομάδες τους.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο στην παρέα θα προστεθουν δύο ακόμη μέλη. Ο Δημήτρης Πέλκας και ο Ευθύμης Κουλούρης. Συνδετικός κρίκος όλων των παραπάνω παικτών; Το γραφείο του Πολ Κουτσολιάκου το οποίο τους εκπροσωπεί. Οι έξι παίκτες, με τη συμβουλή του γνωστού ατζέντη, κάνουν κάθε χρόνο πλέον το ίδιο προπονητικό πρόγραμμα εν μέσω διακοπών (πέρυσι είχαν βρεθεί στην Αυστρία), αποδεικνύοντας ότι δεν αφήνουν τον χρόνο να πάει χαμένος.

X