ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το πήραν χαμπάρι στην ΠΑΕ Ηρακλής;

Το πήραν χαμπάρι στην ΠΑΕ Ηρακλής;

Ο Γιάννης Πάγκος κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στην κατάσταση σε ΠΑΕ και ΚΑΕ Ηρακλής

Η ΠΑΕ θα αναλύσει το τι έγινε στο Ιβανώφειο το Σάββατο το απόγευμα με τη συμπαράσταση του κόσμου σε μια κατάμεστη έδρα; Και το τι γίνεται -εγκληματικά και προκλητικά παρατεταμένα- στο Καυτανζόγλειο εδώ και μήνες;

 

Τι εικόνες… Μέρα με τη νύχτα. Πόσα στερείται η ποδοσφαιρική ομάδα από αυτό που γίνεται…  Ένας μεγαλομέτοχος εξαφανισμένος -από την καθημερινότητα- στην Αθήνα. Ένας μάνατζερ στη Γερμανία και στη Θεσσαλονίκη που δεν εμφανίζεται πουθενά στα χαρτιά ως κάτι της ΠΑΕ αλλά «τρέχει» την ομάδα. Στην ερώτηση για το «αν είναι διοίκηση» να δίνει απάντηση: «Δεν διοικώ, ρισκάρω επενδύοντας». Κι αυτοί είναι που παίρνουν τις αποφάσεις για το Καυτανζόγλειο. Καθεστώς παράνοιας. Λένε ότι η απόφαση για τα… «μέτρα» πάρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό. «Μπήκαμε μέσα, από πρόστιμα, 20.000 ευρώ». Ε, ας το καλό… Όσο δηλαδή «μπήκε μέσα» η ομάδα από την προσφυγή μόνο ενός παίκτη, του Αντωνίου π.χ. που (επί καθεστώς τούτων ήρθε) δεν έπαιξε ούτε λεπτό και έκανε προσφυγή για 15.000 ευρώ. Για να συγκρίνουμε δηλαδή τις… παραβατικές συμπεριφορές και το μέγεθός τους. Που μια καθαρή ΠΑΕ καταχρεώθηκε. Που θεωρείται δεδομένο (!) ότι η ομάδα δεν θα πάρει πλήρη αδειοδότηση. Που απέκλεισαν τον κόσμο από το γήπεδο στερώντας τη συμπαράσταση από την ομάδα και «μικραίνοντας» τον Ηρακλή που εμφανίζεται να παίζει σε άδειες κερκίδες. Και φυσικά, ο αμύητος δεν θα ρωτήσει το γιατί αλλά θα του μείνουν οι εντυπώσεις.

 

Αυτοί που ζήτησαν τα μέτρα για το αστυνομοκρατούμενο Καυτανζόγλειο τώρα ψελλίζουν ότι δεν συμφωνούν με την έκτασή τους αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ε, ας βγάλουν μια ανακοίνωση και να λένε ότι είναι “κατά”. Από αυτές τις διχαστικές. Τι τραγική παράνοια.

X