ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το παίρνουν πάνω τους οι παίκτες του Αρη

Το παίρνουν πάνω τους οι παίκτες του Αρη

Αποφασιστικότητα στους «κιτρινόμαυρους» για να γυρίσει άμεσα το κλίμα

 

Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που κλοτσάνε την μπάλα στο γήπεδο και σίγουρα στην περίπτωση του Αρη δεν είναι άμοιροι ευθυνών, είτε μιλάμε για τις διαδοχικές ήττες είτε για την εβδομάδα αλλαγών που διανύει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

Αυτοί είναι που καθορίζουν εν πολλοίς το αποτέλεσμα μίας αναμέτρησης και είναι αυτοί, που με την απόδοσή τους, καθορίζουν τη θέση της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στον Αρη το αποτέλεσμα αγωνιστικής και ψυχολογικής ανάτασης είναι επιβεβλημένο και η επικείμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης εξελίσσεται σ’ ένα πρώτο «τελικό» για τους κιτρινόμαυρους.

 

Τόσο ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, όσο και ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, ο Τόλης Τερζής, αναφέρθηκαν στην κρισιμότητα του εν λόγω αγώνα και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να μείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους. Από την πλευρά τους, στις συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στα αποδυτήρια, δηλώνουν αποφασιστικότητα για άμεση αντίδραση. Εχουν αντιληφθεί τις ευθύνες που τους αναλογούν και βλέπουν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ως την καλύτερη ευκαιρία για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, που διατηρούν τον Αρη στάσιμο στους 12 βαθμούς. Ο καθρέφτης βέβαια είναι το γήπεδο και εκεί θα φανεί κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές έχουν τα αντανακλαστικά και την προσωπικότητα να το… πάρουν πάνω τους. Μέσα από τα δύσκολα εξάλλου χτίζεται η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας για τη συνέχεια.

X