ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το περιοδικό του Κυπέλλου σε μια έκδοση για... ελάχιστους (pics)

Το περιοδικό του Κυπέλλου σε μια έκδοση για... ελάχιστους (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επανέκδοσή του σε μία εξόχως συλλεκτική σκληρόδετη έκδοση με χρυσά γράμματα και πολύ μικρό αριθμό αντιτύπων.

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας τον περασμένο Μάιο στον Βόλο και το γεγονός αποτυπώθηκε σε μια ξεχωριστή έκδοση του Toumba Magazine αφιερωμένο ειδικά για την περίσταση.

 

Πλέον το εν λόγω περιοδικό περνάει σε άλλο επίπεδο καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επανέκδοσή του σε μία εξόχως συλλεκτική σκληρόδετη έκδοση με χρυσά γράμματα και σε μόλις 100 αντίτυπα.

 

Αυτή θα κοστίζει 29,95 ευρώ και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ενημερώνει για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να τα προμηθευτούν οι 100 «έκλεκτοι». 

 

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

 

Η ιστορία είναι η μόνη που νικά στην άνιση μάχη με το χρόνο. Τίποτα δεν είναι ικανό να την επηρεάσει. Γράφεται ανεξίτηλα και δεν ξεθωριάζει. Ο ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του Κυπέλλου πρόσθεσε ένα ακόμα κεφάλαιο στη δική του ιστορία. Τo Toumba Magazine σας δίνει την ευκαιρία να το έχετε για πάντα στη βιβλιοθήκη σας.

 

Το αφιερωμένο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Toumba Magazine Special Edition ήταν έτσι κι αλλιώς το πλέον ξεχωριστό τεύχος του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ. Τώρα, όμως ανεβαίνει επίπεδο και γίνεται πραγματικά συλλεκτικό.

 

Το Toumba Magazine επανακυκλοφορεί σε μόλις 100 αντίτυπα σε μια μοναδική έκδοση που ξεφεύγει από τα στερεότυπα. Αφήνει στην άκρη τους κανόνες γύρω από τα ιστορικής σημασίας βιβλία και αναδεικνύει την ποδοσφαιρική σημειολογία.

 

Ξεχάστε το σκληρό, κλασικό εξώφυλλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρική ομάδα και το Toumba Magazine αθλητικό περιοδικό. Το εξώφυλλο, λοιπόν, είναι ειδικά κατασκευασμένο για τον ΠΑΟΚ από το υλικό που φτιάχνονται τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

 

Το εξώφυλλο που είναι αφιερωμένο στους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Επειδή, όπως γράφεται στο Toumba Magazine «η ιστορία γράφεται από μαχητές . Οσους αψηφούν τη λογική κι ακολουθούν την καρδιά. Εκείνους  που δεν τα παρατάνε ποτέ. Που παλεύουν με πάθος μέχρι να πετύχουν το στόχο τους. Που η τιμή και η δόξα έχει μεγαλύτερη αξία κι από τη νίκη. Αυτούς που φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ με περηφάνια».

 

 

 

 

Οι παίκτες που συνέβαλαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου 2017 υπογράφουν με χρυσά γράμματα την έκδοση δίνοντας της ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική αξία. Χρυσές είναι και οι σελίδες ολόκληρου του Toumba Magazine. Για τον προφανή συλλογισμό.

 

Το συλλεκτικό Toumba Magazine είναι από σήμερα διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του store.paokfc.gr στην τιμή των 29,95 ευρώ με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

 

Αν δεν εξαντληθούν τα 100 αντίτυπα που θα τεθούν προς πώληση, το Collectors Issue θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες στο PAOK FC Official Store και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία του ΙΑΝΟΥ.

 

X