ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το ντέρμπι της Χαλκιδικής και το... παράδειγμα προς μίμηση

Το ντέρμπι της Χαλκιδικής και το... παράδειγμα προς μίμηση

Ο Μάριος Δημητρακόπουλος μιλά για τον Αρη Παλαιοχωρίου, τις δύο σερί νίκες και το επερχόμενο ματς της Κυριακής...

Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στους Μπέμπηδες, την ακαδημία του Παναγιώτη Κερμανίδη. Μετά, ακολούθησε η παρουσία του στην Κ17 του Αρη. Πλέον, ο Μάριος Δημητρακόπουλος αγωνίζεται για λογαριασμό του Αρη Παλαιοχωρίου.

 

Για την ακρίβεια, από τον Ιανουάριο του 2018 αγωνίζεται στην ομάδα της Χαλκιδικής, μιας και είχε προηγηθεί η παρουσία του στον Α.Ο. Καρδίας.

 

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από δύο σερί νίκες και προετοιμάζονται για το ντέρμπι με τον Π.Ο. Τρίγλιας.

 

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Οποιος και να ήταν, με το ίδιο σκεπτικό το βλέπουμε. Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή», επισημαίνει μέσω της «Μ» ο 24χρονος μέσος. Φέτος, αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια (οκτώ ματς, ένα γκολ). Ποιοι είναι οι λόγοι κατά την άποψη του, οι οποίοι έχουν οδηγήσει τον Αρη Παλαιοχωρίου στην πρώτη θέση;

 

«Η διοίκηση είναι κοντά και μας στηρίζει. Εχουμε καλό κλίμα, είμαστε οικογένεια. Συν τοις άλλοις, η ομάδα βγάζει υγεία. Είναι παράδειγμα προς μίμηση», υποστηρίζει ο Δημητρακόπουλος.

 

 

«Οσο πιο ψηλά γίνεται»

 

 

Οσο για τον ίδιο; «Οσο μπορώ προσπαθώ να συμβάλλω στην αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Αν καταφέρει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους, θα είμαι και εγώ ικανοποιημένος και θα βοηθηθώ. Θέλουμε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται, όπως πέρσι και ακόμη καλύτερα».

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X