ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα δώσει πνοή σε όλη την περιοχή της Τούμπας»

«Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα δώσει πνοή σε όλη την περιοχή της Τούμπας»

Για το θέμα της δημιουργίας του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μίλησε ο Γερμανός εκπρόσωπος της εταιρείας "Legardere Sports"

Ο Γιενς Κένινγκ στο πλαίσιο της παρουσίας του στο συνέδριο που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο "Makedonia Palace", μίλησε για το θέμα του νέου της Τούμπας, ενώ επίσης ρωτήθηκε για το αν μπορεί να προκύψει πρόβλημα με βάση το γεγονός πως το νέο γήπεδο θα χτιστεί σε περιοχή που βρίσκεται εντός της πόλης.

 

Αρχικά, είπε: "Θα αρχίσω με την πρώτη ερώτηση και θα πω ότι αν είχα συζητήσει κάτι με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, δεν θα το έλεγα εδώ. Κι εγώ έμαθα για το νέο γήπεδο, ερχόμενος εδώ", ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: "Με ρωτήσατε πως μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι το γήπεδο βρίσκεται στην "καρδιά" της πόλης.

 

Η "Friends Arena" είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν χτίστηκε αυτό το γήπεδο, αναπτύχθηκε μία ολόκληρη περιοχή στην Στοκχόλμη. Υπάρχουν και περιπτώσεις ομάδων που επέλεξαν να χτίσουν ένα γήπεδο εκτός πόλης και τελικά άλλαξαν γνώμη. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό το γεγονός ότι η Τούμπα βρίσκεται στην "καρδιά" της πόλης. Το να χτίσεις ένα γήπεδο σε ένα συγκεκριμένο μέρος, μπορεί να βοηθήσει μία ολόκληρη περιοχή να αναπτυχθεί", κατέληξε ο κ. Κόνινγκ που είναι εκπρόσωπος της εταιρίας "Legardere Sports", που αναλαμβάνει πρότζεκτ δημιουργίας νέων γηπέδων.

X