ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το «μωσαϊκό» που συνθέτει το άγνωστο «αύριο»

Το «μωσαϊκό» που συνθέτει το άγνωστο «αύριο»

Παπαθανασάκης, Καγιούλης και η αντίθεση του κόσμου σ’ αμφότερους δημιουργούν «μωσαϊκό» για τον Ηρακλή που ψάχνει άθλο

Ο Παπαθανασάκης επιστρέφει επιχειρώντας να ασκήσει ουσιαστική διοίκηση (…) εν αντιθέσει με την περσινή χρονιά που είχε αφήσει το management στον Καγιούλη. Ο Καγιούλης θέλει να πάρει τις μετοχές και τα χρέη, αλλά ο «Καναδός» έχει διαφοροποιήσει τη σκέψη του έχοντας βγάλει εκτός «κάδρου» τον Έλληνα μάνατζερ. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει γυρίσει την πλάτη σε αμφότερους…

 

Μωσαϊκό που συνθέτει το άγνωστο «αύριο» θυμίζει η κατάσταση στον Ηρακλή. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης αποφασισμένος να δημιουργήσει ομάδα συνεχίζει επαφές στην Αθήνα για να βρει προπονητή και να στελεχώσει το ρόστερ αισιοδοξώντας πως σύντομα θα το πετύχει. Ο Νίκος Καγιούλης από τη δική του πλευρά έρχεται στην Αθήνα και (πιθανότατα σήμερα) θα συζητήσει με τον «Καναδό» για τελευταία φορά την προοπτική να αναλάβει ο ίδιος την ΠΑΕ. Ο Παπαθανασάκης έχει βγάλει ωστόσο από το «τραπέζι» το ενδεχόμενο αυτό, όμως είναι ερωτηματικό πως θα αντιδράσει στην διόλου απίθανη κίνηση του Καγιούλη να ζητήσει πίσω χρήματα που έβαλε πέρσι.

 

Ο κόσμος του Ηρακλή παρακολουθεί την όλη κατάσταση δίχως να εμπιστεύεται κανέναν εκ των δύο. Το Ιδρυτικό Σωματείο επεξεργάζεται αντίδραση με όσα «όπλα» διαθέτει, ενώ το σενάριο της ριζικής επανεκκίνησης, στην προοπτική ενός Ηρακλή ελεύθερου και απαλλαγμένου από οποιονδήποτε Παπαθανασάκη-Καγιούλη, παραμένει σταθερά στην καθημερινότητα.

X