ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το... μοντέλο που προκρίνεται

Το... μοντέλο που προκρίνεται

Με πρωτοβουλία του Θόδωρου Καράογλου θα συναντηθούν τη Δευτέρα επιφανείς οικονομικά Ηρακληδείς επιχειρηματίες

Η απουσία μεγαλομετόχου-επενδυτή και η ανάγκη να… τρέξουν πολλά θέματα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που ο Ηρακλής θα αγωνίζεται στη Football League, οδηγεί αναγκαστικά και μη στην επικράτηση της πολυμετοχικότητας. Της παρουσίας δηλαδή πολλών υποστηρικτών της ομάδας που διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα και κυρίως την επιθυμία να… ρίξουν χρήματα, προκειμένου να κάνει ο Ηρακλής πρωταθλητισμό στη νέα χρονιά.

 

Βάσει ονόματος, δυναμικής και κόσμου άλλωστε οι κυανόλευκοι είναι αναγκασμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο. Την περσινή χρονιά υπήρξε μία ομάδα Ηρακληδέων-που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους- που βοήθησε οικονομικά, είτε για μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, είτε για διάφορα λειτουργικά έξοδα της ομάδας. Στη Μίκρα θέλουν φέτος αυτός ο αριθμός να αυξηθεί, γεγονός που θα σημάνει και μεγαλύτερη εισροή ρευστού στα ταμεία της ομάδας.

 

Την προσεχή Δευτέρα μάλιστα έχει προγραμματιστεί μία συνάντηση  επώνυμων φίλων του Ηρακλή, επιχειρηματιών, επιστημόνων, ανθρώπων που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν. Συνάντηση που «έτρεξε» ο Θόδωρος Καράογλου, με τον βουλευτή της ΝΔ και φίλο της ομάδας να μιλάει στη «Μ» για το τι προσδοκά από τη δευτεριάτικη σύναξη.

 

«Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος μεγαλομέτοχος που θέλει να αναλάβει την ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό δηλαδή, παρότι ακούγονταν διάφορα για Πακιστανούς, Αμερικάνους, Τούρκους και Σύριους. Συνεπώς πρέπει να στραφούμε στην πολυμετοχικότητα, στη συγκέντρωση και συνένωση πολλών επωνύμων φίλων της ομάδας που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά. Κάτι αντίστοιχο έγινε πέρυσι στη Γ’ Εθνική, μπορεί να γίνει και φέτος και μέσω αυτής της προσπάθειας σαφώς και μπορεί να ενδιαφερθεί  μελλοντικά ένας ισχυρός οικονομικά άνθρωπος για να αναλάβει τον σύλλογο. Το brand name του Ηρακλή είναι μεγάλο και το ποσό που απαιτείται για πρωταθλητισμό κατ΄ εμέ μπορεί να συγκεντρωθεί».

X