ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το μήνυμα του Καραπιάλη στον Κώστα Φορτούνη

Το μήνυμα του Καραπιάλη στον Κώστα Φορτούνη

Στο πλευρό του διεθνή μέσου και ο παλαίμαχος παίκτης των «ερυθρολεύκων»

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Κώστας Φορτούνης για να αντιμετωπίσει το σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε από τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Αμβούργο.

 

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες. Συμπαίκτες, φίλοι και φίλαθλοι βρίσκονται στο πλευρό του για να τον στηρίξουν σε αυτό το «γολγοθά» που έχει να ανέβει και να επιστρέψει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Ο Βασίλης Καραπιάλης δε μπόρεσε να κρύψει τη δυσάρεστη έκπληξη που ένιωσε όταν τον είδε να σφαδάζει στο χορτάρι και φρόντισε με το δικό του τρόπο να τον στηρίξει και να εκφράσει τη σιγουριά του ότι θα γυρίσει γρήγορα και ακόμη πιο δυνατός.

 

Το μήνυμα του:

 

«Στο άκουσμα της είδησης του τραυματισμού σου έπαθα σοκ. Οι λίγοι χάρηκαν, οι πολλοί στεναχωρήθηκαν. Πολλοί παλιοί μου συμπαίκτες πάθανε την ίδια ζημιά, βγήκαν όμως δυνατοί και συνέχισαν τη μεγάλη τους καριέρα. Το ίδιο εύχομαι και για σένα. Είσαι ένα κόσμημα όχι μόνο για τον Ολυμπιακό ή για την Εθνική ομάδα, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε περιμένουμε να γυρίσεις δυνατός, καλά στην ψυχολογία σου, για να απολαύσουμε στο χορτάρι τα μαγικά σου.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό

 

Βασίλης Καραπιάλης»

X