ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το μέλλον είναι… σήμερα

Το μέλλον είναι… σήμερα

Γεμάτο το πρόγραμμα του επόμενου διημέρου για όσους βρίσκονται εντός διοίκησης Ηρακλή και αυτοί που ασχολούνται με την καθημερινότητα του Ηρακλή

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα του επόμενου διημέρου για όσους βρίσκονται εντός διοίκησης Ηρακλή και είναι αυτοί που συνεχίζουν να… τρέχουν και να ασχολούνται με την καθημερινότητα στους κυανόλευκους.

 

Οι συναντήσεις θα… σπάσουν σε δύο κομμάτια, σήμερα και αύριο, και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται για ακόμη μία φορά το οικονομικό. Σήμερα στις 8 το βράδυ στα γραφεία της ομάδας στη Μίκρα θα συναντηθούν διοικούντες και επιφανείς παράγοντες που βοήθησαν και βοηθούν το πρότζεκτ του Ηρακλή, παρόντος και του Θόδωρου Καράογλου που παρουσιάζεται ιδιαίτερα δραστήριος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Βασικό θέμα συζήτησης θα αποτελέσει η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και η συγκέντρωση του χρηματικού ποσού που απαιτείται, όπως επίσης και η οικονομική κατάσταση που υπάρχει.

 

Συνάντηση με Αδαμίδη

 

Νωρίς αύριο το απόγευμα «σκυτάλη» στις επαφές θα πάρει αυτή με τον Αλέξη Αδαμίδη. Όπως διέρρευσε αντικείμενο της συνάντησης-συζήτησης με τον ειδικό συνεργάτη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό και ένθερμου υποστηρικτή του Ηρακλή αποτελεί η σύσταση της νέας ΠΑΕ Ηρακλής, η απαραίτητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που απαιτείται αλλά και τα νεότερα από το… μέτωπο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών που επιθυμεί διακαώς ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Αλέξης Αδαμίδης άλλωστε όντας ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην παρούσα Κυβέρνηση μπορεί να ενημερώσει (γιατί όχι και να καθοδηγήσει) τα στελέχη της κυανόλευκης διοίκησης. Τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν μεγάλη πείρα στο διοικείν.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (9/7)

X